selman.basturk
80+
- Reaksiyon skoru
- 40
Merhabalar 7800x3d işlemci için soğutucu almak istiyorum öneride bulunabilecek varmı
ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi bütçeni belirtsene yoksa gidip en pahalı sıvı soğutmayı mı atayım?Ablamı
Merhabalar 7800x3d işlemci için soğutucu almak istiyorum öneride bulunabilecek varmı
Ben linkteki modeli kullanıyorum. Oyunlarda 70 dereceyi geçmiyor( 6 sene önce açılmış Cooler Master Mastergel Pro sürdüm denemek içinArctic Freezer 36 DUO - Intel/AMD Uyumlu, 4x Isı Borulu, 2x12cm PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00123A) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Arctic Freezer 36 DUO - Intel/AMD Uyumlu, 4x Isı Borulu, 2x12cm PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00123A) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trYeni macun sürsem belki daha da düşecektir sıcaklıklar) . Sıvı soğutma özel isteğin değilse veya uygun fiyatlı bir seçenek arıyorsan öneririm.
Hocam önceki kasamda DeepCool AK620 modelini kullanıyordum R5 5600 ile. Çift kule performansı özellikle 65w bir işlemcide gerçekten efsaneydi ama kasanın içinde kocaman duruyordu. Bilerek tek kule soğutucu aldım. 6 yıllık macuna ve az fanlı dandik akvaryum kasaya rağmen performansı gayet iyi. Çift kule muhtemelen 7-8 derece daha serin çalıştırırdı ama biraz da görsel performansı düşündüm.böyle bi canavar varken ona o para verilmez.![]()
Thermalright Peerless Assassin 140 Hava Soğutucu
Peerless Assassin 140 White, ikiz kule tasarımlı bir hava soğutucusudur, daha iyi ısı dağılımı için ekstra soğutucu ve kanatçık alanı sunar.www.gaming.gen.tr
Bu 4 borulu 6 borulu thermalright daha iyi olmazmıBen linkteki modeli kullanıyorum. Oyunlarda 70 dereceyi geçmiyor( 6 sene önce açılmış Cooler Master Mastergel Pro sürdüm denemek içinArctic Freezer 36 DUO - Intel/AMD Uyumlu, 4x Isı Borulu, 2x12cm PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00123A) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Arctic Freezer 36 DUO - Intel/AMD Uyumlu, 4x Isı Borulu, 2x12cm PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00123A) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trYeni macun sürsem belki daha da düşecektir sıcaklıklar) . Sıvı soğutma özel isteğin değilse veya uygun fiyatlı bir seçenek arıyorsan öneririm.
Kasamda coller Master elite 600Hocam önceki kasamda DeepCool AK620 modelini kullanıyordum R5 5600 ile. Çift kule performansı özellikle 65w bir işlemcide gerçekten efsaneydi ama kasanın içinde kocaman duruyordu. Bilerek tek kule soğutucu aldım. 6 yıllık macuna ve az fanlı dandik akvaryum kasaya rağmen performansı gayet iyi. Çift kule muhtemelen 7-8 derece daha serin çalıştırırdı ama biraz da görsel performansı düşündüm.
Bukadar verdikten sonra 360mm alırım yaşunu alabilirsiniz
çok şık tasarımı var ve bende bunu yakın zamanda almayı düşünüyorum forumdaki arkadaşlarda bunu beğeniyor
Yani incelemelere baktığımda 75 80 derecenin üstünde görmedim benBukadar verdikten sonra 360mm alırım ya