Merhaba arkadaşlar uzun zaman beni götürecek bir sistem almayı planlıyorum hazırda olur sistem toplamada olur
maksimum bütçen nedir sistem için ?Merhaba arkadaşlar uzun zaman beni götürecek bir sistem almayı planlıyorum hazırda olur sistem toplamada olur
7800x3d işlemci 4070 ti super kart iyi eşleşiyormuş diğer bileşenleri pek anlamıyorum hazır ve soğutucusuna kadar eksiği olmayan tak kullan önerilerinizi bekliyorum sadece ekran kartı ilerde güncelleyip kullanabilirim
Hocam 60 bin tlmaksimum bütçen nedir sistem için ?
yetmez böyle bi sistem için. imzamdaki sistemi 70 e mal ettim hemen hemen hemde indirimlerden.Hocam 60 bin tl
70 olsun üstadyetmez böyle bi sistem için. imzamdaki sistemi 70 e mal ettim hemen hemen hemde indirimlerden.
Düzeltme : ekipman ve monitör hariç.
o ikili için 80 i gözden çıkarmanız gerek. 80 altına zorlarsın ama çok kıytırık bir şey olur.70 olsun üstad
Bende düz süperi 80e mal ettim imzamda ki sistemi
Niyeki hocam örnek modeller var mı neler alabilirim peki 4070 ti süper olsun uyumlu olsun mademo ikili için 80 i gözden çıkarmanız gerek. 80 altına zorlarsın ama çok kıytırık bir şey olur.
konudaki 2 sisteme bakın.Niyeki hocam örnek modeller var mı neler alabilirim peki 4070 ti süper olsun uyumlu olsun madem
konudaki 2 sisteme bakın.
Sistem önerisi bütçe: 80000
Merhaba ben aslında Gamegaraj'dan https://www.gamegaraj.com/urun/kapkan-7a-rtx4080s/?srsltid=AfmBOop1PGIpL9EeluC1d3sUEtpKchAJ0mF2SWexVgUMzXeY2LEBtP5U bu sistemi bazı özelleştirmeler yaparak satın alacaktım yaptığım özelleştirmeleri görebillirsiniz: Toplam 80k ediyordu ancak bugün baktığımda...forum.donanimarsivi.com
soğutucuyu harici alıp değiştirmek lazımbu nasıl Var mı eksiğiPcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Hocam sizce 4080 süperle 4070 ti süper uçuk bir fark mı monitör 2k yeni aldım ben yani gerekli mi sizce 80 süpersoğutucuyu harici alıp değiştirmek lazım
Oyun icin mi kullanacaksniz pcyiHocam sizce 4080 süperle 4070 ti süper uçuk bir fark mı monitör 2k yeni aldım ben yani gerekli mi sizce 80 süper