- Konu Sahibi Konu Sahibi
8-9 binButceniz nedir?
8-9 binButceniz nedir?
watt kullanımı çok düşük zaten işlemcinin. yükte 80w zor görürsün.Anakart neyi engelleyecek anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka 50 60 wattı geçmiyor sınırlayan bir şeyler var
Anakart yetersiz ne demek çok saçma. giriş seviyesi olabilir ama yetersiz olamaz. İyi bir işlemci soğutucu varsa sorun olmaz. Bios güncel mi veya bios ayarlarını sıfırlayıp ram xmp profilinde uygun olanı seçin yeniden başlatın.
İşlemci watt ı anakart üzerindeki 6 veya 8 pinli tek veya çift yuva aracılığıyla güç kaynağından çeker. Anakart yetersiz diye bi şey ilk defa duyuyorum oc için kapalı bir anakart ama kullanım için bir sorun teşkil etmez etmemelişakamısın kardeşim o işlemci 200+w çekmeye çalışır.
o anakart güç beslemeleri 110 derecenin üstüne çıktığında güç keser. başlık sahibi darboğaz kelimesini duymuş bir yerden öyle ifade ediyor derdini.
İşlemci watt ı anakart üzerindeki 6 veya 8 pinli tek veya çift yuva aracılığıyla güç kaynağından çeker.
Eğer sadece 65w tdp ye kadar çalıştırıyorsa desteklediği işlemci listesinde 7950x neden yer alıyor
Youtubede testleri var adam gayet çalıştırıyor tamam yetersiz giriş seviye de güç kesme falan bana da saçma geldi :dİşlemci watt ı anakart üzerindeki 6 veya 8 pinli tek veya çift yuva aracılığıyla güç kaynağından çeker. Anakart yetersiz diye bi şey ilk defa duyuyorum oc için kapalı bir anakart ama kullanım için bir sorun teşkil etmez etmemeli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer sadece 65w tdp ye kadar çalıştırıyorsa desteklediği işlemci listesinde 7950x neden yer alıyor
Youtubede testleri var adam gayet çalıştırıyor tamam yetersiz giriş seviye de güç kesme falan bana da saçma geldi :d
Yalnız anakaartlık sorun yoktur anakart zayıf evet ama bunun sebebi anakart değildir
https://www.epey.com/anakart/gigabyte-b650m-s2h.html bu anakarat kaç wat veriyorA serisi anakart 200w güç veremez hocam sorun bundan kaynaklı.