Ama ben 1080 p uzin yıllar gotursun diye aldim 2 k 4k baktim fark goremedim yada gözlerim bozukiyi hocam iyi de o ekran kartını 75hz monitör hiç olmamış ilk ben söyleyim başkaları demeden
nasıl fark göremedin hocam bunu inan anlamadım ama 75hz düşük 1080pyi geçtim en kötü 144hz alman lazım o ekran kartına.Ama ben 1080 p uzin yıllar gotursun diye aldim 2 k 4k baktim fark goremedim yada gözlerim bozuk
götürür götürmesine de yenileme hızı düşük 75 o yüzden 144 165 hz monitörde daha iyi deneyim yaşarsınAma ben 1080 p uzin yıllar gotursun diye aldim 2 k 4k baktim fark goremedim yada gözlerim bozuk
Bu kart tam 2k için 1080p nin uzun bir ömürlülüğü yok.Ama ben 1080 p uzin yıllar gotursun diye aldim 2 k 4k baktim fark goremedim yada gözlerim bozuk
Götürürds böyle ekran kartlaro için 2k şart benceBu kart tam 2k için 1080p nin uzun bir ömürlülüğü yok.
Ama 144 hz oyun mesela anlik 100 120 hz oldugunda dustugunde bir pürüz hissediyorum rahatsiz ediyor ondan 144 hz sıcak bakmıyorumnasıl fark göremedin hocam bunu inan anlamadım ama 75hz düşük 1080pyi geçtim en kötü 144hz alman lazım o ekran kartına.
o ekran kartıyla düşmez hocam o fpslere ki öyle bir pürüz yaşamaman lazım ne kadar yüksek o kadar iyi en kötü 120hzye kilitlersin.her türlü 75den iyidirAma 144 hz oyun mesela anlik 100 120 hz oldugunda dustugunde bir pürüz hissediyorum rahatsiz ediyor ondan 144 hz sıcak bakmıyorum
1080p uzun yıllar götürme olayını bir tık yanlış anlamışsın. Ekran kartının ve işlemcinin performansını alabilmen için 2k da kullanman gerekiyor. Sen bu değerde kullanmazsan yani tam verim alamazsın. Ha bana yeterli diyorsan bir şey diyemem.Ama ben 1080 p uzin yıllar gotursun diye aldim 2 k 4k baktim fark goremedim yada gözlerim bozuk
Fark oluyor mu sadece 75 hz deneyimledim insan gözü belli hz fark etmiyormus vs gibi seyler duydumo ekran kartıyla düşmez hocam o fpslere ki öyle bir pürüz yaşamaman lazım ne kadar yüksek o kadar iyi en kötü 120hzye kilitlersin.her türlü 75den iyidir
Yeterli acikcasi siz 2k mi kullaniyorsunuz? İyimi yani1080p uzun yıllar götürme olayını bir tık yanlış anlamışsın. Ekran kartının ve işlemcinin performansını alabilmen için 2k da kullanman gerekiyor. Sen bu değerde kullanmazsan yani tam verim alamazsın. Ha bana yeterli diyorsan bir şey diyemem.
Ben sistemimi 2k kullansam 70 fps alacağım oyunda 30fps alırım. Bunu hiç istemem. Ekran kartım 1080p için biçilmiş bir kaftan. Performansı belli yani. Senin ekran kartın 7800xt. 2k da verdiği performans tatmin edici.Fark oluyor mu sadece 75 hz deneyimledim insan gözü belli hz fark etmiyormus vs gibi seyler duydum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yeterli acikcasi siz 2k mi kullaniyorsunuz? İyimi yani