Neler Yeni

7800XT Coin While Sorunu

ReQo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
just ReQo
Ekran Kartı: Asus Dual RX 7800 XT OC 16GB

Sistemimi daha dün aldım, hiç bir sıkıntısı yoktu. Gece oyun oynarken ekran kartından tuhaf sesler gelmeye başladı. Sorunu araştırdım, ekran kartında Coin While varmış.
Aşağıdaki videolardan sesin ne kadar fazla geldiğini anlayabilirsiniz

Sistemi aldığım site: Gaming.Gen.TR
Sorum şu; Birebir değişim yaparlar mı?..

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,206
İsim
.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Emre Erkan Aydın
amd aldım cw çıktı diye üzülme bendeki 4070s de de cw var servise gönderdim kasa kapağı kapalı 1 metre uzaklıkta 35 desibel ses gelmesi gerekiyormuş değişim veya iade için direkt geri gönderdiler herkes de var bu sorun mecbur kafaya takmayacaksın

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Arda Teksin
Ekran Kartı: Asus Dual RX 7800 XT OC 16GB

Sistemimi daha dün aldım, hiç bir sıkıntısı yoktu. Gece oyun oynarken ekran kartından tuhaf sesler gelmeye başladı. Sorunu araştırdım, ekran kartında Coin While varmış.
Aşağıdaki videolardan sesin ne kadar fazla geldiğini anlayabilirsiniz

Sistemi aldığım site: Gaming.Gen.TR
Sorum şu; Birebir değişim yaparlar mı?..
Dual serisinin klasik sorunu bendeki 4060dada aynı sorun mevcut hem coil whine hemde fanlar 100de 80 üstüne çıktığı gibi fan cızırtı yapıyor öyle bir ses oluşuyorki yemin ederim fps kilidini açıp 10 dakka oynayamazsın arkadaş kimseye derdimi anlatamıyorum :D

ReQo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
just ReQo
amd aldım cw çıktı diye üzülme bendeki 4070s de de cw var servise gönderdim kasa kapağı kapalı 1 metre uzaklıkta 35 desibel ses gelmesi gerekiyormuş değişim veya iade için direkt geri gönderdiler herkes de var bu sorun mecbur kafaya takmayacaksın
desibeli nasıl ölçebilirim hocam? telefonda bazı uygulamalar var ama doğru çalışacaklarını pek sanmıyorum

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Bende shappire RX 6800 var onda da Cw var. 3.5mm jak kulaklık kullanmadığın sürece sesi duymuyosun bile. Jak da titreşimden kulaklığın içine giriyor ses nedense : D

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Emre Erkan Aydın
desibeli nasıl ölçebilirim hocam? telefonda bazı uygulamalar var ama doğru çalışacaklarını pek sanmıyorum
Onların ölçmesi lazım ama tahminen kulaklık taktığında duyulacak bir ses olması gerekiyor benimki duyulmuyordu mesela geri gönderdiler

ReQo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
just ReQo
Onların ölçmesi lazım ama tahminen kulaklık taktığında duyulacak bir ses olması gerekiyor benimki duyulmuyordu mesela geri gönderdiler
Valla hocam telefonda bir uygulama ile ölçtüm 35-38 desibel arası gidip geliyordu. Birde, kulak üstü kulaklık takınca neredeyse duyulmuyor ama jak girişli kulaklık takılınca duyuluyor.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Emre Erkan Aydın
Valla hocam telefonda bir uygulama ile ölçtüm 35-38 desibel arası gidip geliyordu. Birde, kulak üstü kulaklık takınca neredeyse duyulmuyor ama jak girişli kulaklık takılınca duyuluyor.
Hocam eğer benim gibi şansınızı denemek istiyorsanız gönderin ama dediğim gibi genelde iade aldıkları kart gerçekten çok ses çıkartacak bir kart olması lazım yoksa boşu boşuna ekran kartsız kalırsınız servis de yüksek watt çekiyor ve güçlü ekran kartı olduğu için normal yazıp geri gönderir ama yine de istersen kartını gönder ne olur ne olmaz içinizde kalmasın benimki msi servis point bakıyordu vermiyor kolay kolay asusun servisi de servis point ama ne olur ne olmaz gönderin iade değişim çıkar veya çıkmaz en azından denemiş olursunuz içinizde kalmaz

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Burak
rx 6900xt kullandım deli gibi cw vardı,tuf 4080 kullandım 0 cw

Bobin, mosfet, kapasitor gibi bilesenleri üreticiler seçer Asus, Gigabyte, MSI gibi. AMD ve NVIDIA çip üretir ve PCB tasarımını yollar. Boş ve cahilce bir yorum.

Top Bottom