Yardım 7800XT Driver Siliyor

ReQo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
407
Selam arkadaşlar,
Sorun başlıkta belirttiğim gibi dün akşamda oldu ve 2 dk öncede oldu kendi kendine driver siliyor ekran gidiyor pcyi direkt düğmeden kapatmam gerekiyor yoksa hiçbir şekilde görüntü gelmiyor.
Ekran kartım: Asus Dual RX 7800 XT

Selam arkadaşlar,
Sorun başlıkta belirttiğim gibi dün akşamda oldu ve 2 dk öncede oldu kendi kendine driver siliyor ekran gidiyor pcyi direkt düğmeden kapatmam gerekiyor yoksa hiçbir şekilde görüntü gelmiyor.
Çözümü bulabildinmi bendede aynı şekilde driver sildim öyle kullanıyorum şuan

Selam arkadaşlar,
DDU ile driverleri silip baştan temiz kurulum yap

@ahmetmelihalemdar abi senin çözüm konusunu atar mısın

Reisim yeni sürümü kurma siliyor bende de 7800xt var yeni fsr 4.1 mi ne icin yeni surum cikti yukledim silindi driver gormuyor kartı o yuzden eski surume aldim geri duzeldi sende bir dene istersen windows10 kullaniyorum

Yanıtlarınız ve konuyu hortlattığınız için teşekkürler arkadaşlar :D Kabloları çok gevşek takmıştım ve en ufak masa sallantısında temassızlık olduğu için bu problemi yaşıyordum. Kabloları tam oturtarak takınca problem çözülmüştü.

Yanıtlarınız ve konuyu hortlattığınız için teşekkürler arkadaşlar :D Kabloları çok gevşek takmıştım ve en ufak masa sallantısında temassızlık olduğu için bu problemi yaşıyordum. Kabloları tam oturtarak takınca problem çözülmüştü.
İşte bu kadar basit 😉

• Beğen
Reaksiyonlar: ReQo
Yanıtlarınız ve konuyu hortlattığınız için teşekkürler arkadaşlar :D Kabloları çok gevşek takmıştım ve en ufak masa sallantısında temassızlık olduğu için bu problemi yaşıyordum. Kabloları tam oturtarak takınca problem çözül

Geri