Neler Yeni

7800xt ile zorluk çekiyorum yardım edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mert
arkadaşlar 1660ti ekran kartım varken artık yetmediğini düşünerek 7800xt aldım ama gelin görünki en çok oynamak istediğim oyun call of duty hiçbir şekilde oynayamıyorum. Yalvarırım artık biri yardım etsin ne olduğuna dair zerre fikrim yok sistemim bu görselleri koyuyorum. Oyun menüsünde ve pc de cod hariç diğer tüm oyunlarda fps 200 150 sabit gpu değeri kullanımı %95 100 sabitken coda girdiğim anda %3 %15 %25 falan oluyor ve sistem devre dışı kalıyor bildiğiniz. Ben artık anlayamadım tüm her şeyde normal çalışan pc coda girdiği anda neden çökme yaşıyor, darboğaz desem ne kadar darboğaz olabilir böyle sistemi çökmesini sağlayacak.

Ekler

• pc parçaları.png
    pc parçaları.png
    27.3 KB · Hit: 17
  • pc parçaları2.png
    pc parçaları2.png
    27.3 KB · Hit: 18
  • pc parçaları3.jpg
    pc parçaları3.jpg
    150.7 KB · Hit: 18

Kaan218

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Kaan
hocam bios la ilgili bi sıkıntı olmuş olmasın

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bios la ilgili bi sıkıntı olmuş olmasın
hocam sadece coda girerken bu sorunu yaşıyorum bu gördüğün parçaların tamamı 1.5 yıl içinde alınmış parçalar sadece ekran kartını alalı 3 hafta oldu. Bios update yapmadığım için bir sorun olsa tüm oyunlarda olmaz mı? yani bu kadarını beklemiyorum ne kadar video izliyorsam adamlar takır takır 160 180 fps de oynuyor oyunu ama ben daha 30 fpsin üstünü göremedim

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Göksel
Oyun ayarlarını grafiği çözünürlüğü yükseltmeyi denedin mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun ayarlarını grafiği çözünürlüğü yükseltmeyi denedin mi
hocam aklınıza ne gelebiliyorsa denedim. Oyun grafik ayarları şuan extreme oğlu extreme de ama monitörümden dolayı belki tam kalite vermiyor olabilir 1920x1080 asus vg248qe marka kullanıyorum ama sorun şu ki ekran kartı stabil değerde çalışmıyor sabit %60 %40 da falan kalsa haklısınız derim ama problem stabil olmaması. %3 gpu kullanımı çok sıkıntılı bir durum

ânomaly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Anıl Kadir FINDIK
Ekran kartının driverlarını kurdunuz mu?

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Göksel
hocam aklınıza ne gelebiliyorsa denedim. Oyun grafik ayarları şuan extreme oğlu extreme de ama monitörümden dolayı belki tam kalite vermiyor olabilir 1920x1080 asus vg248qe marka kullanıyorum ama sorun şu ki ekran kartı stabil değerde çalışmıyor sabit %60 %40 da falan kalsa haklısınız derim ama problem stabil olmaması. %3 gpu kullanımı çok sıkıntılı bir durum
Oyun içinde vysnc ayarı varsa kapatmayı deneyin bi sadece call of dutyde oluyorsa oyun üle alakalı bişey olduğunu düşünüyorum

Top Bottom