Çözüldü✓ 7800xt PSU gereksinimi

Globoxts

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba sistemimi yavaş yavaş geliştiriyorum şuan sisteminde mevcut rx580, ekran kartı takılı yeni kart olarak rx7800 XT sipariş verdim. Şuan kasamda coolermasterın 650w bronze PSU su takılı chat gpt ye sordum sorun çıkarabilir en az 700W olması gerek dedi. Şuan yeni PCU alabilcek bi durumun yok sizce sorun çıkarırmı.

İşlemci: ryzen 5 3600
Ram:16gb
Anakart: MSI MPG570

650w gayet yeterli ben 7500f ile kullanıyorum. Anakart colorful battle-ax b650m-plus wifi v15

Merhaba sistemimi yavaş yavaş geliştiriyorum şuan sisteminde mevcut rx580, ekran kartı takılı yeni kart olarak rx7800 XT sipariş verdim. Şuan kasamda coolermasterın 650w bronze PSU su takılı chat gpt ye sordum sorun çıkarabilir en az 700W olması gerek dedi. Şuan yeni PCU alabilcek bi durumun yok sizce sorun çıkarırmı.

İşlemci: ryzen 5 3600
Ram:16gb
Anakart: MSI MPG570
Bütçeniz nedir
Bu model iyi bir modeldi

Dostum ciddi anlamda kurusum kalmadı ama bu diğer modellere göre ucuz gözüküyor. Maaş gelince alicaktim Gold ama bu uygun gözüküyor kararımı değiştirebilirim teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasa bu kral bronz mu plat mı
Kral bu white PSU oluyo eğer yanlış bilgim yoksa bronzun altı eğer bu senin sistemin için yeterliydi benimde değiştirmeme gerek yok çok sağolasın.

Geri