Hocam kaça satmayı planlıyorsunuz ihtiyacım var düzgün bir mouse'aBende de mouse var.
Al-sat yaparım büyük ihtimal. Ya da arkadaşa ucuza veririm.
Hocam kaça satmayı planlıyorsunuz ihtiyacım var düzgün bir mouse'aBende de mouse var.
Al-sat yaparım büyük ihtimal. Ya da arkadaşa ucuza veririm.
Dostum çok merak ediyorum böyle indirimleri nasıl bulabiliyorsunAsus TUF GAMING M3 Aura SYNC RGB 7000DPI Oyunc - PttAVM.com - 2024
Asus TUF GAMING M3 Aura SYNC RGB 7000DPI Oyuncu Mouse uygun fiyat avantajları ile PttAVM.com'da! Siparişini hemen ver! - 2024www.pttavm.com
Çök esma çök en ucuz 256 TL
Güncelleme 1:Konuyu açtığımda 79 TL idi
Guncelleme2 : 3 dakikada satistan kaldirdilar
180tl falan değildi 2 yıl önce 100tl ye düştü, fare de kötü bu arada. Beleş falan değil fiyatına göre bu.Kanka fare 2 yıl once bile 180 160 TL idi sanırım hani 79 TL ye bunu aliyorsun ??? Beles belesss
Akakçe'den bakıyorum.Hocam nereden görüyorsunuz acaba bu tarz indirimleri? Nasıl haberiniz oluyor?
Piyasadan uyguna satarım, piyasada 250TL civarlarında. Kargoyu uygun fiyata ayarlama yolu varsa veririm.Hocam kaça satmayı planlıyorsunuz ihtiyacım var düzgün bir mouse'a
Kankam akakceden takip listeme ekledim hepsini ve pythonda yazdığım bir kaç bot var direkt düşürüyorDostum çok merak ediyorum böyle indirimleri nasıl bulabiliyorsun
Kanka Fiyat olarak bence 80 TL beleş al sat için çok uygundu ki bu mouse u arayan çok kisi var180tl falan değildi 2 yıl önce 100tl ye düştü, fare de kötü bu arada. Beleş falan değil fiyatına göre bu.
Halen hazırlık aşamasında.@DonanımFikir gelişme var mı son durum ne kargolandı mı ?
Yazdığın botları nasıl çalıştırılabileceğini kodlarını vs paylaşabilir misin?Kankam akakceden takip listeme ekledim hepsini ve pythonda yazdığım bir kaç bot var direkt düşürüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka Fiyat olarak bence 80 TL beleş al sat için çok uygundu ki bu mouse u arayan çok kisi var
İletisime gectin mi acabaHalen hazırlık aşamasında.
Hocam gerçekten kodlamayi ogretebilirim ancak ben ücretsiz hic kod bulamadim bulursan banada soylersen sevinirim kodlari python üstünden yapiyorum bu aradaYazdığın botları nasıl çalıştırılabileceğini kodlarını vs paylaşabilir misin?
Thh ye basvursakta alamayiz artık sanırımbugün mail göndermişer ben 79 TL ye almıştım iptal edilmiş haberiniz olsun sipariş verenler
BittikeAsus TUF GAMING M3 Aura SYNC RGB 7000DPI Oyunc - PttAVM.com - 2024
Asus TUF GAMING M3 Aura SYNC RGB 7000DPI Oyuncu Mouse uygun fiyat avantajları ile PttAVM.com'da! Siparişini hemen ver! - 2024www.pttavm.com
Çök esma çök en ucuz 256 TL
Güncelleme 1:Konuyu açtığımda 79 TL idi
Guncelleme2 : 3 dakikada satistan kaldirdilar