2k da darboğaz olmazbir hazir sistem alacağım, fakat 7500f beni darboğaz ve ısınma açısından ürkütüyor.
İşlemciyi 7600X'e yükseltince de bütçem yüzünden stok soğutucuyu kullanmam gerekiyor.
Isınma açısından ürkütüyor derken? 7600x daha çok ısınırbir hazir sistem alacağım, fakat 7500f beni darboğaz ve ısınma açısından ürkütüyor.
İşlemciyi 7600X'e yükseltince de bütçem yüzünden stok soğutucuyu kullanmam gerekiyor.
Hocam bütçeniz nedir soğutucu artı işlemci için? 2K da darboğaz olmaz bu arada.bir hazir sistem alacağım, fakat 7500f beni darboğaz ve ısınma açısından ürkütüyor.
7600x almana degmez darbogazda yapmaz bu arada fazlada ısınmazbir hazir sistem alacağım, fakat 7500f beni darboğaz ve ısınma açısından ürkütüyor.
internette arastirdigim kadariyla 7500f stok fan ile çok fazla isiniyor, kaliteli bir sogutucuya 2k vermek yerine islemciyi yukseltmek de daha mantikli geliyor. 7600X'in sicaklik degerleri hakkinda bir bilgim yok belki oda hemen hemen aynidirIsınma açısından ürkütüyor derken? 7600x daha çok ısınır
2k vermeye gerek yok. https://www.akakce.com/islemci-sogu...st-assassin-120-tl-c12c-fiyati,634899540.html bu soğutucu işini görür.internette arastirdigim kadariyla 7500f stok fan ile çok fazla isiniyor, kaliteli bir sogutucuya 2k vermek yerine islemciyi yukseltmek de daha mantikli geliyor. 7600X'in sicaklik degerleri hakkinda bir bilgim yok belki oda hemen hemen aynidir
Hocam hazir sistem oldugu icin ozellestirmelerde sadece sivi sogutucu var2k vermeye gerek yok. https://www.akakce.com/islemci-sogu...st-assassin-120-tl-c12c-fiyati,634899540.html bu soğutucu işini görür.
Daha güçlü işlemci, daha çok ısıinternette arastirdigim kadariyla 7500f stok fan ile çok fazla isiniyor, kaliteli bir sogutucuya 2k vermek yerine islemciyi yukseltmek de daha mantikli geliyor. 7600X'in sicaklik degerleri hakkinda bir bilgim yok belki oda hemen hemen aynidir