- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam sen haklısın kardeş seni söyle alalım dışarıcozumu monıtorle dostum anlamıyorsan gıt arastır
Tamam sen haklısın kardeş seni söyle alalım dışarıcozumu monıtorle dostum anlamıyorsan gıt arastır
Başka bir oyunda daha deneyin. Sürücüden mi oyundan mı anlaşılsın ona göre ilerleyelim.
Ayrıca 7900x3D APU işlemci, içerisinde dahili grafik barındırıyor. Oyunu onun üzerinden çalıştırıyor olabilir.
Şu ayarı açıp oyunu ekledikten sonra yüksek performans 7900XTX seçeneğini seçip deneyin.
Alıntıyı görüntüle
Ekran kartı yazılımının rengi mavi mi kırmızı mı?
Once tavrını düzelt sana burda sorunları söylüyoruz daha drivirin guncel olup olmadığından bi habersin tahminle fps söylüyorsun daha çok beklersin çözümü boyle davranarakBos yapma abicim bizde biliyoruz darboğaz olduğunu, çözümü varda söyle yoksa hadi yaylan
Tavrımı brn belirlerim sorunum belli hazır eldeki sistem varken bunu bir kenara atıp başka maliyetlere yol açacak önerileri sunmayin sizide söyle alalım mantıklı bir öneri vermeyeceksenizOnce tavrını düzelt sana burda sorunları söylüyoruz daha drivirin guncel olup olmadığından bi habersin tahminle fps söylüyorsun daha çok beklersin çözümü boyle davranarak
Hocam günceldir herhalde ne, adamlar kartı güncelleyip göndermiyor ki fabrika çıkışlı geliyor sana.Sistem yeni geldi bu hafta, günceldir herhalde. Ben 1080p very low oynuyorum, bu grafikler de varsa bu sorunun çözümü şunun, yoksa lütfen alakasız önerilerde bulunmayın monitor falan
Peki 17 fps almam ve bugün hiç açılmaması@aercans her turlu acilir. 1080P de darbogaz olsa bile darbogaz dedigimiz olay bu degil arkadaslar biraz abartiyor maalesef.
1080P 'de 300 FPS alirsin, 2K 'da 250 alirsin ornek diyelim.
Bottleneck yediginde 1080P'de 300'den anlik 210'a dusersin haliyle ekranda stutter, anlik takilma yapar.
2K'da bottleneck yersin anlik 250'den 220'e duser ruhun duymaz.