Parçaların devamı nasıl toplanmalı anakart kararını da verdim msi mb650 gaming plus wifi modelini seçeceğimyardımcı olacağımız konu nedir?
Hocam belli bir bütçe yok tüm parçaları toplayacağım finalde bakacağımbütçe nedir
Hepsiburadadan toplamak zorunda mısın? veya toplamak zorunda mısın?Parçaların devamı nasıl toplanmalı anakart kararını da verdim msi mb650 gaming plus wifi modelini seçeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam belli bir bütçe yok tüm parçaları toplayacağım finalde bakacağım
Şinerjiden urun almama kararı verdim ve hb üzerinden 12 ay taksitle alacağım vade farksız
hazır sistem baksanız daha mantıklı gibi hocam bunun daha psu kasa anakartı var, 40 45 civarına aynı sistemi bulabılırsın diye düşünüyorumParçaların devamı nasıl toplanmalı anakart kararını da verdim msi mb650 gaming plus wifi modelini seçeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam belli bir bütçe yok tüm parçaları toplayacağım finalde bakacağım
Hocam anakartların genellikle ssd anakart çöp oluyorhazır sistem baksanız daha mantıklı gibi hocam bunun daha psu kasa anakartı var, 40 45 civarına aynı sistemi bulabılırsın diye düşünüyorum
nasıl hocam anlayamadımHocam anakartların genellikle ssd anakart çöp oluyor
nasıl hocam anlayam
Yanlış yazmışım hazır sistemlerin genelde anakart ssd ve ramleri işe yaramaz oluyor ben sistemi toplayacağım zamanı geldiğinde sadece ekran kartı ve işlemci değiseceğimnasıl hocam anlayamadım
ddr5 am5 sistemlerde anakart ram seçiyor mavi ekran hatası falan alabilirsin. anakartın uyumlu bellek kısmından ramlerin kodunu arat çıkarsa al çıkmazsa alma ordaki kodlara sahip ram almaya çalışArkadaslar merhaba sağlam parçalar topluyorum yeni bir sistem kuruyorum yardımcı olabilecek varmı
nasıl yani hocam anlayamadım tam bir donanaım bilgim yok senden ricam benim alacağım anakarta bakma şansın varmı resimdeki rami destekliyormuddr5 am5 sistemlerde anakart ram seçiyor mavi ekran hatası falan alabilirsin. anakartın uyumlu bellek kısmından ramlerin kodunu arat çıkarsa al çıkmazsa alma ordaki kodlara sahip ram almaya çalış
Bende Asus ROG strix b650e-f anakart ve senin seçtiğin ram ler var sıkıntısız çalışıyor ama anakart şu an biraz tuzlu olabilirPa
Yanlış yazmışım hazır sistemlerin genelde anakart ssd ve ramleri işe yaramaz oluyor ben sistemi toplayacağım zamanı geldiğinde sadece ekran kartı ve işlemci değiseceğim