am5 sokete patriot Viper Venom 32gb(2x16) EXPO RAM sıkıntı çıkarmaz dimiRamlarde bir yanlış yok
am5 sokete patriot Viper Venom 32gb(2x16) EXPO RAM sıkıntı çıkarmaz dimiRamlarde bir yanlış yok
Hocam am5 işlemciler için ramlarde ddr5 oluyor oam5 sokete patriot Viper Venom 32gb(2x16) EXPO RAM sıkıntı çıkarmaz dimi
Yav hocam herkes bisey yazıyor korkutuyorlar beniRamlarde bir yanlış yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ramlarde bir yanlış yok.
Herkes birsey yazıyor anlayan konuşsa sadece hiçbir sıkıntı olmicakHocam am5 işlemciler için ramlarde ddr5 oluyor o
Hocam o anakart bizraz pahalı ben size onun ucuz yollu olanını önereyim Asrock b650 PRO RS ama benim önerdiğim anakartta bluetooth ve wifi desteği yokanladım hocam ekstra 3k para verilir mi
Kendimde bu ankartı kullanıyorumHocam o anakart bizraz pahalı ben size onun ucuz yollu olanını önereyim Asrock b650 PRO RS ama benim önerdiğim anakartta bluetooth ve wifi desteği yok
ramler ddr5 olması yeterli yaniHocam am5 işlemciler için ramlarde ddr5 oluyor o
Am5 ankartın var ise zaten zorunlu olarak ddr5 kullanacaksınramler ddr5 olması yeterli yani
Benim paylaştığım anakartı önerir misinHocam o anakart bizraz pahalı ben size onun ucuz yollu olanını önereyim Asrock b650 PRO RS ama benim önerdiğim anakartta bluetooth ve wifi desteği yok
Kendimde bu ankartı kullanıyorum
Fiyatı biraz artmış geçen 6800TL civarı idiBenim paylaştığım anakartı önerir misin
İleride 7800x3d gibi bir işlemci takmayacaksanız oneririm eğer ki takacaksanız da yine Asrock B650 PRO RS yada Asrock B650 Steel Legend öneririmBenim paylaştığım anakartı önerir misin
Steel legend Pro Rs'in bir üst modeli ve pro rs den farklı olarak wifi desteği ve Bluetooth desteği varFiyatı biraz artmış geçen 6800TL civarı idi
Geçen ay*
İleride 7800x3d gibi bir işlemci takmayacaksanız oneririm eğer ki takacaksanız da yine Asrock B650 PRO RS yada Asrock B650 Steel Legend öneririm
Hocam ileri de o işlemciyi takarım senin önereceğin anakart hangisidirFiyatı biraz artmış geçen 6800TL civarı idi
Geçen ay*
İleride 7800x3d gibi bir işlemci takmayacaksanız oneririm eğer ki takacaksanız da yine Asrock B650 PRO RS yada Asrock B650 Steel Legend öneririm
Steel legend Pro Rs'in bir üst modeli ve pro rs den farklı olarak wifi desteği ve Bluetooth desteği var
Ucuz olsun diyorsanız Pro RsHocam ileri de o işlemciyi takarım senin önereceğin anakart hangisidir
Hocam ucuzdan daha çok kaliteden yanayımUcuz olsun diyorsanız Pro Rs
Bluetooth ve wifi da olsun diyorsanızUcuz olsun diyorsanız Pro Rs
Yani aldığım o ssd yi tomahawk da kullanamaz miyimBluetooth ve wifi da olsun diyorsanız
-B650 TOMAHWAK
-B650 STEEL LEGEND
Bu ikisini öneririm ama Tomahawk da gen5 m2 desteği yok