CS2 VALORANT Gibi Oyunlar oyunuyorum ve 60hz yetersiz gelmeye başladı 7 bin tl bandında yeni monitör arıyorum sistemim orta seviye bir sistem.
Bakabilirsin, aynı monitöre sahiptim zamanında. Gayet f/p ürünü ve işimi görüyordu.![]()
GamePower Vivid F20 27'' 1500R Curved RGB Beyaz 144Hz 1ms FHD Va Panel 2x2W Speaker Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
144hz az gelirse 240hz seçeneği de var.![]()
GamePower Vivid V60 27" Curved RGB 240Hz 0.5ms FHD 1500R 2x2W Speaker VA Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu monitör önerileri ne böyle. Araştırmadan, sadece kağıt üstünde ki özelliklere bakarak ne kadar alınmayacak monitörler varsa önermişsiniz.
![]()
Asus TUF Gaming VG249Q3A 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q3A 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q3A 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.409,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Samsung eğitim indirimi ile 5.699 TL'e Samsung Odyssey G4 240 Hz alabilirsin.CS2 VALORANT Gibi Oyunlar oyunuyorum ve 60hz yetersiz gelmeye başladı 7 bin tl bandında yeni monitör arıyorum sistemim orta seviye bir sistem.
Adam önerin demiş önermişiz sana mı önerdik kardeş? Ayrıca markalarda bilindik zamanında kullandığım markalar sen bana sallamak yerine önerini yap geç kardeş.Bu monitör önerileri ne böyle. Araştırmadan, sadece kağıt üstünde ki özelliklere bakarak ne kadar alınmayacak monitörler varsa önermişsiniz.
Samsung eğitim indirimi ile 5.699 TL'e Samsung Odyssey G4 240 Hz alabilirsin.
Monitörlerde marka önemli değil. Büyük bildiğimiz markalar Asus, Msı vb. panel üretmiyor bile. BOE gibi markaların panelini kullanıyorlar. Önemli olan kullanılan panel ve profesyonel test cihazları ile yapılan testlerde nasıl sonuç verdiği. Attığınız monitörler kötü.Ayrıca markalarda bilindik zamanında kullandığım markalar sen bana sallamak yerine önerini yap geç kardeş.
Şahsi olarak Asus Rog serisi monitör kullanıyorum ve memnunum çok fazla detayına bakmıyorum çünkü biz atomu parçalamıyoruz alt tarafı FPS veya Hikayeli oyun oynayan insanlarız çok fazla detaya girersek insan kafayı yiyor yok şöyle yok böyle o yüzden bu ince detaylar profesyonel yerler de önem arz ediyor Samsung'da güzel bu arada onu yazmayı unutmuşum fakat attığım monitörlerde kofti adı sanı bilinmeyen monitörler değil alacak kişinin kafasında şu algı oluşabilir bu markalardan monitör asla almamalıyım algısı neyse saygılar sevgiler.Monitörlerde marka önemli değil. Büyük bildiğimiz markalar Asus, Msı vb. panel üretmiyor bile. BOE gibi markaların panelini kullanıyorlar. Önemli olan kullanılan panel ve profesyonel test cihazları ile yapılan testlerde nasıl sonuç verdiği. Attığınız monitörler kötü.
He profesyonel test cihazları ile yapılmış olan testlere bakmasın sonra 70 ms+, %70 DCI-P3 monitör alsın de mi? Mesela millet Samsung G3'ü "aaa Samsung 180 hz oyuncu monitörü yazıyor iyidir heralde" diyip alıyor sonra böyle ghosting yaşıyor:Şahsi olarak Asus Rog serisi monitör kullanıyorum ve memnunum çok fazla detayına bakmıyorum çünkü biz atomu parçalamıyoruz
Ben Vatan'dan ghosting ölü piksel gecikme vs testlerini yaptırdım o yüzden problem yok ayrıca bunları yorumlamak kolay diyorsunda ulan TR 'de yaşıyoruz herkes bunları biliyor veya kolay öğreniyor mu sanıyorsun beynını yerde bırakmış bir ton insan var hala kolay falan demen komik neyse daha fazla laf anlatamayacağım sana SAYIN PROFESÖR MONİTÖR BEY iyi günler.He profesyonel test cihazları ile yapılmış olan testlere bakmasın sonra 70 ms+, %70 DCI-P3 monitör alsın de mi? Mesela millet Samsung G3'ü "aaa Samsung 180 hz oyuncu monitörü yazıyor iyidir heralde" diyip alıyor sonra böyle ghosting yaşıyor:
Alıntıyı görüntüle
Pofesyonel test cihazlarıyla yapılmış testler renk gamutu, gecikme tablosu vb. Bunları yorumlamakta gayet kolay. Atom parçalamıyoruz yani.
Rehber: Monitör alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
Fazla detaya girmeden herkesin anlayacağı şekilde bilgilendireceğim. Çok önemli olmayan kısımlara detay bilgi diye ekleyeceğim, isteğe bağlı okuyabilirsiniz veya geçebilirsiniz. Öncelikle monitör seçmeden önce incelemesi bulunan bir model seçmeniz gerekiyor. Bunun sebebi monitörlerde...www.technopat.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@daybreakersx cevap ver.
Bu indirim Lise için geçerlimi yoksa sadece üniversiteliler için mi.Bu monitör önerileri ne böyle. Araştırmadan, sadece kağıt üstünde ki özelliklere bakarak ne kadar alınmayacak monitörler varsa önermişsiniz.
Samsung eğitim indirimi ile 5.699 TL'e Samsung Odyssey G4 240 Hz alabilirsin.
Ya değerlerden anlamasan bile biz değerleri yorumluyoruz zaten. Birsürü konu var istersen bana bilindik bir monitör sor yorum yapayım. Ordan seçim yapabilirsin. Monitörlerde profesyonel test cihazları ile yapılmış olan testlere bakmak zorundasınız. Mesela sadece kağıt üzerinde ki özelliklere bakıp attığın Wiewsonic monitör %107 sRGB volume gibi çöp değerler verirken, bilinmedik marka dediğimiz Fazeon monitör %140 sRGB volume veriyor:Ben Vatan'dan ghosting ölü piksel gecikme vs testlerini yaptırdım o yüzden problem yok ayrıca bunları yorumlamak kolay diyorsunda ulan TR 'de yaşıyoruz herkes bunları biliyor veya kolay öğreniyor mu sanıyorsun beynını yerde bırakmış bir ton insan var hala kolay falan demen komik neyse daha fazla laf anlatamayacağım sana SAYIN PROFESÖR MONİTÖR BEY iyi günler.
Ya değerlerden anlamasan bile biz değerleri yorumluyoruz zaten. Birsürü konu var istersen bana bilindik bir monitör sor yorum yapayım. Ordan seçim yapabilirsin. Monitörlerde profesyonel test cihazları ile yapılmış olan testlere bakmak zorundasınız. Mesela sadece kağıt üzerinde ki özelliklere bakıp attığın Wiewsonic monitör %107 sRGB volume gibi çöp değerler verirken, bilinmedik marka dediğimiz Fazeon monitör %140 sRGB volume veriyor:
Renk Gamutu:
1. İnceleme:
%99.3/139.5 sRGB.
%81.9/96.1 Adobe RGB.
Coverage DCI-P3 ölçülmüş ama hatalı. Volume değeri %98.8.
2. İnceleme:
%99.0/138.9 sRGB.
%81.1/95.7 Adobe RGB.
%92.9/98.4 DCI-P3.
Renk gamutu fiyatına göre çok iyi. Yüksek değerler sunmuş.
Geriye kalan tüm testler sadece 1. inceleme de yapılmış.
Panel Bilgisi:
Panel üreticisinin BOE olduğu söylenmiş ama modeli söylenmemiş.
Parlaklık Ve...
- İsimbulamajim
- Cevaplar: 5
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
Müthiş monitör herşeyi kusursuz ama fiyatı tuzlu. Samsung eğitim indirimi ile 27 bin TL'e Samsung Odyssey G8 OLED 4K 240 Hz alabiliyorsun. Diyebileceğim bu. Bana ucuz Asus, MSI monitör falan gönder onu yorumlum.