7 Bin TL bütçem var kasa almak istiyorum bu bütçede ne alınabilir? İstediğiniz bir detay varsa sorabilirsiniz.toplama alırsın anca
toplayarak alırsın yada 2. el temiz bulursan alırsın7 Bin TL bütçem var kasa almak istiyorum bu bütçede ne alınabilir? İstediğiniz bir detay varsa sorabilirsiniz.
ekran kartı olarak 6500 xt düşünüyorum söylemeyi unuttum onun yanına ne alınabilr
AMD Ryzen 5 5600X 3.7 GHz İşlemci -Asus Prime B550M-K Anakart -Asus TUF Gaming Radeon RX 6500 XT Ekran kartı -GamePower Airbender RGB CPU Hava Soğutucusu -PNY XLR8 Low Profile 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 RAMekran kartı olarak 6500 xt düşünüyorum söylemeyi unuttum onun yanına ne alınabilir
Arkadaşım istiyor sistem bende buraya başvurdum çok geçemezde 500 tl falan sıkıntı olmaz diye düşünüyorumFiyat 7k yı geçniyormu
5600G ya da 4650G apulu kasalar ucuz oluyor birkaç gün önce 5000TL'ydi stok bitti ama7 Bin TL bütçem var kasa almak istiyorum bu bütçede ne alınabilir? CSGO,Valorant,GTA 5 gibi oyunları açabilecek bir pc. İstediğiniz bir detay varsa sorabilirsiniz.