Neler Yeni

7k bütçeye kulaklık önerisi

Halbezar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alper Gür
Bütçe
7000
Merhaba 7 k bütçem var; oyun, anime, dizi, film, müzik amaçlı kulaklık istiyorum, benim için en önemli şey ses kalitesi ve 3d ses algilayabilmem. Mesela Hunt showdown veya rust gibi oyunlarda adamın nerede olduğunu algilayabilmek isterim, onun dışında kulaklığın tipi RGB filan umrumda değil, rahatlık da ikinci planda,
Ikinci el almaya açığım eğer uygunsa ve hatasız ise,
Eski kulaklığım razer barracuda x idi, yeni kulaklığım da kablosuz olsa iyi olur ama elzem değil, ekstra mikrofonum yok mikrofonlu olsa da iyi olur,
Şu ana kadar aklımda arctis nova 7 arctis nova 5 vardı, G pro x 2 de olabilir, insanların stüdyo kulaklık ve ses kartı tavsiyelerini de gördüm mesela DT 990 ve x4 gibi, birazcık bütçemi aşıyor ikinci eli ve mikrofonu yok,
Bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim, butçe asılabilir bu arada az da olsa.

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Kemal Eser
Kanka bütçen fena değil bu bütçeye ikinci el kulaklık almanı önermem. Yazdığın kulaklık markaları bence gayet kaliteli markalar ek olarak Razer Blackshark V2 Pro bakabilirsin o da beğenilen güzel kulaklıklardan biri. Steelseries marka kulaklıkların mikrofonu da gayet net ve anlaşılır bir ses sunuyor bunun yanı sıra markanın vermiş olduğu yazılım desteği mükemmel seviyede. Bunları değerlendirerek karar verebilirsin diye düşünüyorum

Halbezar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alper Gür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steelseries markalara ingilizce arastirma yapiyordum, steelseries connection issues demişler o biraz endişelendirdi. Genelde bağlantı sorunları oluyormuş galiba.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,068,202
Üyeler
169,689
Son üye
kacad