İyi duruyor, fiyati da gayet makulexvegadan uzak durulması lazım hocam bende uzun süre araştırdım en sonunda 15li plus aldım hawk kalite olarak kötüydü diğer markalar iyi değildi exvega güzel duruyodu fakat 5 yıldız + fotoğraflı yoruma 200₺ geri ödemesi vs vardı çok şikayeti vardı
Neden uzak durulmasi lazim mesela? Ben neden hawk ya da xdrive almaliyim? Gibi kafamda sorular olustu. Konuyu sorularimin cevabini almak icin actim ama kafamda daha fazla soru olustuexvegadan uzak durulması lazım hocam bende uzun süre araştırdım en sonunda 15li plus aldım hawk kalite olarak kötüydü diğer markalar iyi değildi exvega güzel duruyodu fakat 5 yıldız + fotoğraflı yoruma 200₺ geri ödemesi vs vardı çok şikayeti vardı
hocam şikayetvar sitesi üzerinden xDrive için daha az şikayet bulunmaktaydı daha az problemli bende seçeneğimi xDrive alarak kullandımNe almaliyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyi duruyor, fiyati da gayet makul
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden uzak durulmasi lazim mesela? Ben neden hawk ya da xdrive almaliyim? Gibi kafamda sorular olustu. Konuyu sorularimin cevabini almak icin actim ama kafamda daha fazla soru olustu
Peki hangi modelini onerirsinizhocam şikayetvar sitesi üzerinden xDrive için daha az şikayet bulunmaktaydı daha az problemli bende seçeneğimi xDrive alarak kullandım
190 veya altında iseniz Anka 180 ve altı iseniz 15li plusPeki hangi modelini onerirsiniz
hocam şikayetvar sitesi üzerinden xDrive için daha az şikayet bulunmaktaydı daha az problemli bende seçeneğimi xDrive alarak kullandım
hocam pek fark yok sanırım toryumda kumaş deri kullanılmış 15li plus'da ya tek kumaş yada tek deri var bende siyah renkli kumaş modeli var15li plus ile toryum arasinda ne gibi bir fark var ya da