Neler Yeni

8.000 lira bütçelik leptop

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berkay KOCA
Bütçe
8000
Arkadaşlar, bir arkadaşım için açıyorum konuyu. Casper Excalibur ve Monster(Ben memnunum) servislerinin ilgisini ve ücretsiz bakım hizmetinin olduğunu biliyorum. 8.000 liralik bütçe var ve muhtemelen üst sınır. Sizce hangi marka bu bütçede güzel bir pc bulunur? Pc önerilerinizi de bekliyorum arkadaşlar, bütçe 8.000₺.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berkay KOCA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lenovonun servisinden arkadaşlarım çok çektiği için Casper ve Monster markalarından olursa iyi olur. Zaten bu iki marka içerisinden bir pc tercih edilmesini yazının bağlamından çıkartılacağını düşünüyorum.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Lenovonun servisinden arkadaşlarım çok çektiği için Casper ve Monster markalarından olursa iyi olur. Zaten bu iki marka içerisinden bir pc tercih edilmesini yazının bağlamından çıkartılacağını düşünüyorum.
Bilgisayar'da problem olmadıkça servise götürmene gerek yok zaten ve özellikle bu fiyattaki Monster,Casper laptopların malzeme kalitesi vasat.Kısaca o 2 marka yerine Lenovo,Acer veya Hp gibi markaları almak çok daha iyi olur en azından ilerde başın ağırmaz.
Bu laptopu öneririm ve kalan bütçeye 8 gb ram daha eklemen çok iyi olur,ciddi anlamda performans artışı sağlar.
Bütçenizi biraz daha artırırsanız

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berkay KOCA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önerileriniz için çok teşekkür ederim.

UCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Ahmet
Lenovo'dan kaçıp Casper ve Monster'a sığınmak????????????????????????

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Şunu düşünün. Casper ve Monster'larda neden bu kadar çok servise gidiyor?

Top Bottom