Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 22
- Reaksiyon skoru
- 8,348
Merhaba arkadaşlar ortalama 8.000 TL civarı televizyon önerebilir misiniz? Eğer çok iyi dediğiniz varsa bütçeyi bir tık daha yükseltebiliriz.
Samsung ile bunun arasındaki 1.000 TL'ye değer mi?![]()
![]()
VESTEL 65U9510 65
VESTEL 65U9510 65'' 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
![]()
Vestel 55U9510 55" 4K Smart TV 139 Ekran Fiyatı, Yorumları - Trendyol
VESTEL 55U9510 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sec begen al.
Kullanım amacına bağlı hocam. Benim tavsiyem tvye çok para vermemen. Film falan izliyorsan ara sıra düşük fiyattakiler her türlü yeterli.Samsung ile bunun arasındaki 1.000 TL'ye değer mi?
Philips The One Performans Serisi 50PUS8506/62 50'' (126 cm) 4K UHD LED Android TV (3 taraflı Ambilight ile), Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Elektronik
Philips The One Performans Serisi 50PUS8506/62 50'' (126 cm) 4K UHD LED Android TV (3 taraflı Ambilight ile), Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Evde 4 kişiyiz ben gece oturur izlerim. Kalitesi önemli bana.Kullanım amacına bağlı hocam. Benim tavsiyem tvye çok para vermemen. Film falan izliyorsan ara sıra düşük fiyattakiler her türlü yeterli.
Renk kalitesi önemliyse samsung iyidir. Philips hakkında bir fikrim yok.Evde 4 kişiyiz ben gece oturur izlerim. Kalitesi önemli bana.
Tamamdır hocam yardımlarınız için teşekkür ederim büyük ihtimalle Philips olanı alabilirim.Renk kalitesi önemliyse samsung iyidir. Philips hakkında bir fikrim yok.
Maalesef hocam yurtdışından getirtme gibi bir olasılığım yok.Uygun bir Sony alabiliyorsan Sony al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Uygun bir Sony alabiliyorsan sony al yurd dışindan getirme imkanın varsa
Hayırlı olsun.@MrBilgin bizimkiler gaza gelip Philips'in 65 inç ekran olanını aldılar. https://www.akakce.com/televizyon/e...SytHLLpyMn-sutlGgb2puQRGsRen1GecaAmWREALw_wcB
Saolun hocam.Hayırlı olsun.