Hocam şu an link atamıyorum pcyi kapattım ama bu bütçede çok celeron işlemcili cihaz var aman almayın, çok daha fazla performanslı işlemciler var.Selamün aleyküm, şöyle arada bir ufak çaplı kodlama yapacağım MTA SA:MP gibi oyunlarda roleplay gireceğim bir laptop var mı 8-10k bütçe için?
Kanka sence bu işlemci mi yoksa R5 5500u mu daha iyidir ?
Şuan indirimde, ben 2 ay önce aldim 8gb de ram taktım 16gb oldu ets2, valorant yüksek ayarlarda kasmadan oynatiyor ve internet işlerimi fazlasiyla görüyor m2 ssd side 3500mb okuması var gayet hizli laptop çok memnunum.
Bu seviyede 8gb rami olanlarin boş slotu olmuyor ona dikkat ettim boş slot bu modelde var 8gb daha alip ekletebilirsiniz ancak bu şekildede kullanılabilir diger laptoplara göre gayet iyi ips panel olmasida çok güzel. Tn panel asla almayin.
Mesela?Konuyu takipteyim, 15.6 inçten düşük ekranlı bakıyorum ben de.
Post automatically merged:
Hocam şu an link atamıyorum pcyi kapattım ama bu bütçede çok celeron işlemcili cihaz var aman almayın, çok daha fazla performanslı işlemciler var.
5500u 1215u falan o tarz işlemciler işte, bütçe yetiyorken celerondan uzak durun.Kanka sence bu işlemci mi yoksa R5 5500u mu daha iyidir ?
Mesela?
Aleykümselam
Şuan indirimde, ben 2 ay önce aldim 8gb de ram taktım 16gb oldu ets2, valorant yüksek ayarlarda kasmadan oynatiyor ve internet işlerimi fazlasiyla görüyor m2 ssd side 3500mb okuması var gayet hizli laptop çok memnunum.
Bu seviyede 8gb rami olanlarin boş slotu olmuyor ona dikkat ettim boş slot bu modelde var 8gb daha alip ekletebilirsiniz ancak bu şekildede kullanılabilir diger laptoplara göre gayet iyi ips panel olmasida çok güzel. Tn panel asla almayin.
Pardon en üstteki mesajı alıntılıycaktımAleykümselam![]()
Konuyu takipteyim, 15.6 inçten düşük ekranlı bakıyorum ben de.
Hocam şu an link atamıyorum pcyi kapattım ama bu bütçede çok celeron işlemcili cihaz var aman almayın, çok daha fazla performanslı işlemciler var.
Bence de, 5500u modeli 9.5du birkaç gün önce kaçtı o![]()
Lenovo V14 82YT00JHTX R5-7520U 8 GB 256 SSD 14" Free Dos FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Lenovo V14 82YT00JHTX R5-7520U 8 GB 256 SSD 14www.n11.com
Şu anlık gözüken en makul ürün bu 14 inch
Hocam eyvallah bide bir şey soracağım şimdi bu işlemciler U türü olduğu için düşük güç için üretilmiş bunları performansa çekebilme şansımız varmıAleykümselam
Pardon en üstteki mesajı alıntılıycaktım
![]()
ASUS Vivobook 15 X1502ZA-EJ427 i3-1215U 4GB 256GB SSD 15.6 FHD FreeDOS | Ebrar Bilgisayar
ASUS Vivobook 15 X1502ZA-EJ427 i3-1215U 4GB 256GB SSD 15.6 FHD FreeDOS en uygun fiyatla Ebrar Bilgisayar'dan satın alın. ASUS X1502ZA-EJ427 teknik özellikleri ve kullanıcı yorumları için hemen tıklayın.www.ebrarbilgisayar.com
Bu laptop un RAM i de artıyor bildiğim kadarıyla
Bence HP dense Asus daha kaliteli malzeme
11k ya çıkarsan da bunu düşünebilirsin 5700 u
![]()
Lenovo V14 82YT00JHTX R5-7520U 8 GB 256 SSD 14" Free Dos FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Lenovo V14 82YT00JHTX R5-7520U 8 GB 256 SSD 14www.n11.com
Şu anlık gözüken en makul ürün bu 14 inch
Anladım hocam teşekkür ederim
Hocam bu öğrenci indirimi kapsamına giriyor mu ?
EvetHocam bu öğrenci indirimi kapsamına giriyor mu ?
Bu nasıldır hocam?5500u 1215u falan o tarz işlemciler işte, bütçe yetiyorken celerondan uzak durun.
Bu nasıldır hocam?
14K asla etmez hocam.Bu nasıldır hocam?
Bu nasıldır hocam?
Tamamdır eyvallah14K asla etmez hocam.