ticari amaç için demişlerdir o paraya m34 var zaten paran varsa S serisi tabii ki daha iyi ama bi fiyatlarına bakmakta fayda var bu bütçede en iyisi budur kupon kodu bekliyorum kendime ben de alıcamhocam ilk hedefim m34 dü ama bayii bile önermedi yani M serisi almayın ara seri almayın dediler.
redmi note 13 bekliyorum hocam şuan. pro bu fiyata düşmeyecek gibi duruyor...ticari amaç için demişlerdir o paraya m34 var zaten paran varsa S serisi tabii ki daha iyi ama bi fiyatlarına bakmakta fayda var bu bütçede en iyisi budur kupon kodu bekliyorum kendime ben de alıcam
hocam bi ara amazonda 9594 tl idi şu an trendyolda https://www.trendyol.com/xiaomi/red...gb-siyah-xiaomi-turkiye-garantili-p-808570790 10k değmez hocam bu fiyata en iyisi m34 almak bana göre üstelik kupon indirimleriyle 7 civarına geliyor instada pusudayımredmi note 13 bekliyorum hocam şuan. pro bu fiyata düşmeyecek gibi duruyor...
Note 13 pro pekte f/p degil A25 oneririmArkadaşlar 11.11 indirimlerinde bu fiyat bandında telefon alacağım. Alabileceğim en f/p telefon önerilerini bekliyorum. Aklımda A25 ve Redmi Note 13 Pro var.
olsun kesinlikle deger note 13 pro arayuz kamera islemci her bakimdan kotu bir cihazhocam extra batarya ile bütçemi aşıyor ama düşünüyorum yani
alin butcen a25 e yetmezse m34 e bak bi tik daha ucuzhocam dediğim gibi yani olsunluk bişe değil bütçem yeterse alıcam