8-13k civarı telefon önerisi

YBÖzhal

80+
Reaksiyon skoru
73
Merhaba arkadaşlar, anneme yeni telefon alacağım. Günlük kullanım için ideal bir telefon arıyorum. Gün içerisinde telefonla konuşma, instagramda gezinme tarzı şeyler yapıyor. Performanslı olması gereken şeyler bunlar. Kamerası vs hiç önemli değil, çok fazla da öyle kasıp etmezse tadından yenmez. Tercihim Samsung ama daha iyi önerileriniz varsa elbette dinlemek isterim.

Realme 12 pro olabilir belki, mediamarkt akşamları arada iniyor 11.999 fiyatına o zaman bakılabilir gibi veya realme 12 plus 11.000 civarına iner belki bakılabilir o zaman ve https://www.evofone.com/checkout
Nothing phone 1 attığım site üzerinde NTHNGP1 bu kod ile 12.750tl oluyor.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, anneme yeni telefon alacağım. Günlük kullanım için ideal bir telefon arıyorum. Gün içerisinde telefonla konuşma, instagramda gezinme tarzı şeyler yapıyor. Performanslı olması gereken şeyler bunlar. Kamerası vs hiç önemli değil, çok fazla da öyle kasıp etmezse tadından yenmez. Tercihim Samsung ama daha iyi önerileriniz varsa elbette dinlemek isterim.
A26 alın güzel telefon

Yenilenmiş telefon alınır mı, 1 ay önce easy cepten durumu çok iyi olan bi a54 almıştım. Şebeke sorunu vardı. iadeyle vs uğraştırdı. Bunlarda bi de neden taksit olmuyor ya, yenilenmişlerde taksit oluyor
alisgidis.com dan taksitli telefon alabilirsiniz.

Geri