şuan en mantıklı olan ekran kartı bu, en popüleri de bu. intel ekran kartı piyasasına yeni girdiği için fiyatları uygun tutuyor1 2 bin saha fazla ver 3060 ti yada 6600 yerne bunu al diyorsun yani
şuan en mantıklı olan ekran kartı bu, en popüleri de bu. intel ekran kartı piyasasına yeni girdiği için fiyatları uygun tutuyor1 2 bin saha fazla ver 3060 ti yada 6600 yerne bunu al diyorsun yani
Öyle yapıcam zatensen işlemci + işlemci soğutucu + ssd yi al diğerlerini elden çıkar sonra ekran kartı bakalım
Olabilir birde merak soruyorum senin sistemin nedirşuan en mantıklı olan ekran kartı bu, en popüleri de bu. intel ekran kartı piyasasına yeni girdiği için fiyatları uygun tutuyor
Darboğaz testi yaptığımda konuştuğumuz işlemci ve ekran kartıyla genel görevlerde %4şuan en mantıklı olan ekran kartı bu, en popüleri de bu. intel ekran kartı piyasasına yeni girdiği için fiyatları uygun tutuyor
benim sistem b550 anakartım varOlabilir birde merak soruyorum senin sistemin nedir
darboğaza internetteki sitelere baktın herhalde ordakilere bakmaÖyle yapıcam zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olabilir birde merak soruyorum senin sistemin nedir
Darboğaz testi yaptığımda konuştuğumuz işlemci ve ekran kartıyla genel görevlerde %4
Cpu%9
Gpu%0
Değerler normalmidir
Birde monitörüm rampage tactıcal iyimisir değiştirmek gerekirmi
Evet darboğaz testi yazdım en üstekine baktım direktbenim sistem b550 anakartım var
ryzen 5 5600x işlemcim var
2x8 ram var
rx 6500xt ekran kartı var
s40g ssd var
750 lik psu var
ekran kartım çok düşük kaldı onu 7600xt yada arc b580 alcam 2. elde hangisi uyguna düşerse
darboğaza internetteki sitelere baktın herhalde ordakilere bakma
Psu u çok önemlimi wattıbenim sistem b550 anakartım var
ryzen 5 5600x işlemcim var
2x8 ram var
rx 6500xt ekran kartı var
s40g ssd var
750 lik psu var
ekran kartım çok düşük kaldı onu 7600xt yada arc b580 alcam 2. elde hangisi uyguna düşerse
darboğaza internetteki sitelere baktın herhalde ordakilere bakma
yetmesi lazımEvet darboğaz testi yazdım en üstekine baktım direkt
Psu u çok önemlimi wattı
Ekran kartının %95 kullanması iyi birşeymi yaniyetmesi lazım
darboğaz içinde mesela 3060 ti için konuşalım youtube a ryzen 5 5600 rtx 3060 ti game test yazıyorsun orda değerleri açıyorlar orda ekran kartının kullanımı %95 üzeriyse darboğaz yoktur.
kötü ve eski, rx 580 le aynı hemen hemen bişey değişmiş olmaz yaniEvet darboğaz testi yazdım en üstekine baktım direkt
Psu u çok önemlimi wattı
1660 iyi midir? arkadaşım bunu önermiştide
kullanması lazım işte ekran kartının tam performansını alabilmen içinEkran kartının %95 kullanması iyi birşeymi yani
kötü ve eski, rx 580 le aynı hemen hemen bişey değişmiş olmaz yani
kullanması lazım işte ekran kartının tam performansını alabilmen iç
dediğim gibi sen alacağını al, satacağını sat, sonra bana yaz kaç k kalırsa ona göre bişey alırız.Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen 5600 ile rc b 580 yada 3060ti darboğaz yapmaz uyuşuyor diyorsan öyledir ben çok anlamıyorum
Şimdi tek tek fıyatlarına baktımda rx6600 5 6 bin bandında ,3060ti 7500 ile 9000 bandındaMesaj otomatik birleştirildi:
Sen 5600 ile rc b 580 yada 3060ti darboğaz yapmaz uyuşuyor diyorsan öyledir ben çok anlamıyorum
1.intel arc b580
2.3060ti
3.Rx6600
Sıralama böyle dimi
daha rx 7600 fln da var, senin en son kalan parana göre bi öneri yapıcam sen merak etme.Şimdi tek tek fıyatlarına baktımda rx6600 5 6 bin bandında ,3060ti 7500 ile 9000 bandında
Arc b580 de 9000 10000 bandında bana kalırsa bin daha koyar intel arc alırım 3060 ti yi eliyorum kafadan zaten
6600 5 6 arasında alıp işlemci falan 10 bine yakın 3 satsam 7 k ye denk geliyor 1 ay sonrada satar intel almak daha mantıklı geldi bi anda 4 bin fazla vermek mantıklı gelmiyorŞimdi tek tek fıyatlarına baktımda rx6600 5 6 bin bandında ,3060ti 7500 ile 9000 bandında
Arc b580 de 9000 10000 bandında bana kalırsa bin daha koyar intel arc alırım 3060 ti yi eliyorum kafadan zaten
Burdan yazsam dönüş yaparmısın dostum pekidaha rx 7600 fln da var, senin en son kalan parana göre bi öneri yapıcam sen merak etme.
sen şimdi işlemci+ işlemci soğutucu+ ssd yi al. ekran kartı, işlemciyi ve ssd yi sat6600 5 6 arasında alıp işlemci falan 10 bine yakın 3 satsam 7 k ye denk geliyor 1 ay sonrada satar intel almak daha mantıklı geldi bi anda 4 bin fazla vermek mantıklı gelmiyor
Burdan yazsam dönüş yaparmısın dostum peki
özelden yazmayı biliyor musun6600 5 6 arasında alıp işlemci falan 10 bine yakın 3 satsam 7 k ye denk geliyor 1 ay sonrada satar intel almak daha mantıklı geldi bi anda 4 bin fazla vermek mantıklı gelmiyor
Burdan yazsam dönüş yaparmısın dostum peki