Cihan66dgn
80+
- Reaksiyon skoru
- 59
Bütçem 8-9 bin tl oyun için kullanacağım laptop arıyorum. Masaustu onermeyin lütfen sadece laptop ariyorum.
Bu saatte olmaz akşam 3 gibi açÖneride bulunacak kimse yokmu
Önerecek düzgün laptop kalmadıki hocam, sahibinden'den sıfır laptop önerisi yapabilirim.Öneride bulunacak kimse yokmu
Olur hocam isterseniz masaustude olur monitor ve klavye ile birlikte.Önerecek düzgün laptop kalmadıki hocam, sahibinden'den sıfır laptop önerisi yapabilirim.
Akşam 3 diye bi zaman dilimi yok gece 3 var.Bu saatte olmaz akşam 3 gibi aç
Öğlen e değil akşam a giriyor o saat dilimi.Olur hocam isterseniz masaustude olur monitor ve klavye ile birlikte.
Post automatically merged:
Akşam 3 diye bi zaman dilimi yok gece 3 var.
Olur hocam isterseniz masaustude olur monitor ve klavye ile birlikte.
Oda ogleden sonra oluyo akşam 3 diye bir şey yok. Önerin yoksa da boş yapma bence artık.Öğlen e değil akşam a giriyor o saat dilimi.
Fiyat ne hocam ve marka model yazarmisiniz bide yer neresiİmzamdakini satayım sana sıfır
Asus tuf gaming f15 hakkinda ne düşünüyosunuz hocamTaşıma ihtiyacınız yoksa masaüstü almanız daha iyi olur.Lenovo İkinci El ve Sıfır Laptop Fiyatları sahibinden.com'da
Lenovo İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar S-Param Güvende ile taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Lenovo ideapad gaming 3 yer izmirOda ogleden sonra oluyo akşam 3 diye bir şey yok. Önerin yoksa da boş yapma bence artık.
Fiyat ne hocam ve marka model yazarmisiniz bide yer neresi
Asus tuf gaming f15 hakkinda ne düşünüyosunuz hocam
O fiyat bandında rakibi yoksa alınır fakat şuanda her bütçede daha iyi alternatifleri bulunuyor.Oda ogleden sonra oluyo akşam 3 diye bir şey yok. Önerin yoksa da boş yapma bence artık.
Fiyat ne hocam ve marka model yazarmisiniz bide yer neresi
Asus tuf gaming f15 hakkinda ne düşünüyosunuz hocam
10 bin butceyle 3050 olan laptop onerirmisiniz?O fiyat bandında rakibi yoksa alınır fakat şuanda her bütçede daha iyi alternatifleri bulunuyor.
Biliyorum butceyi arttirdim biraz o yuzden 3050ye yoneldim16 giglik bi laptop almaya bak rtx 3050 li.laptoplar 9-10 bandinda genel olarak