Neler Yeni

8-9K'ya ikinci el sistem önerisi lazım

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Bütçe
8000
Arkadaşa ikinci elden sistem bakıyorum babasını ikna etmeye çalışıcak o yüzden ucuz yolu bir şey arıyorum oyun oynuyabiliceği bir şey :D sizin bulabildiğiniz bir sistem varsada atabilirsiniz toplu hazır sistem olursa daha iyi olur. @MuratTheFounderOfGariban

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Arkadaşa ikinci elden sistem bakıyorum babasını ikna etmeye çalışıcak o yüzden ucuz yolu bir şey arıyorum oyun oynuyabiliceği böyle bir şey bulup atmış bana banada güzel geldi çoğu şeyi var :D halen satılıktamı diye sordum yanıt bekliyorum şimdi sizin bulabildiğiniz bir sistem varsada atabilirsiniz toplu hazır sistem olursa daha iyi olur. @MuratTheFounderOfGariban
2. el olur mu tek tek toplasak=?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Tek tek alsa montajını falan herşeyini ben hallederimde yapmazlar gidip 1 kere alayim der tek tek uğraşamam der babası falan
o zaman inşallah bulur ne diyelim. Tek tek toplamayacaksak adam gibi sistem zor o oparaya

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Beş para etmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu paraya rx6600 ryzen 5 3600 toplanıyor

10500e bir arkadaşa sıfır b550 16 gb 3600 mhz sıfır ramli sıfır nvme ssdli ryzen 5 3600 rx6600 kurduk sen düşün mesh kasa vs de var içinde :D

Bu hurdaya 8 k verilir mi sen söyle şimdi

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Beş para etmez

Bu paraya rx6600 ryzen 5 3600 toplanıyor

10500e bir arkadaşa sıfır b550 16 gb 3600 mhz sıfır ramli sıfır nvme ssdli ryzen 5 3600 rx6600 kurduk sen düşün mesh kasa vs de var içinde :D

Bu hurdaya 8 k verilir mi sen söyle şimdi
Doğru diyorsunda işte ne bileyim sistem bulamayınca gene i5 4 nesil ve rx 480 açar bence çoğu oyunu zaten üst seviye oyun beklemiyorda hazır sistem bulabilirsen çok güzel olur abi ya.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Doğru diyorsunda işte ne bileyim sistem bulamayınca gene i5 4 nesil ve rx 480 açar bence çoğu oyunu zaten üst seviye oyun beklemiyorda hazır sistem bulabilirsen çok güzel olur abi ya.
Hocam babasıyla arayın konusun güzelce ya da verin numarasını ben konuşayım durumu izah edeyim bu şekilde hiçbir yere varamazsınız çünkü

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Hocam babasıyla arayın konusun güzelce ya da verin numarasını ben konuşayım durumu izah edeyim bu şekilde hiçbir yere varamazsınız çünkü
Söyledim denesin şansını diyede o kadar sene pc alsın diye uğraştı artık şey diyor alsında yeter sonra hiç almaz diye yapıcak bir şey yok abi gene ets, valorant, gta falan oynatıcağı güzel bir sistemi olsunda ileride gidip çalışıp alsın artık kara kara düşünsün mesela bunuda buldum

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Arkadaşa ikinci elden sistem bakıyorum babasını ikna etmeye çalışıcak o yüzden ucuz yolu bir şey arıyorum oyun oynuyabiliceği böyle bir şey bulup atmış bana banada güzel geldi çoğu şeyi var :D halen satılıktamı diye sordum yanıt bekliyorum şimdi sizin bulabildiğiniz bir sistem varsada atabilirsiniz toplu hazır sistem olursa daha iyi olur. @MuratTheFounderOfGariban

Bu fiyata 1 ay önce falan GTX 1650 Super, GTX 1660 serisi ekran kartları olan AMD Ryzen sistemler vardı. Bu bence fazla fiyatlı.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Bu fiyata 1 ay önce falan GTX 1650 Super, GTX 1660 serisi ekran kartları olan AMD Ryzen sistemler vardı. Bu bence fazla fiyatlı.
8-9K arası varsa hocam atabilir misin rıca etsem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Söyledim denesin şansını diyede o kadar sene pc alsın diye uğraştı artık şey diyor alsında yeter sonra hiç almaz diye yapıcak bir şey yok abi gene ets, valorant, gta falan oynatıcağı güzel bir sistemi olsunda ileride gidip çalışıp alsın artık kara kara düşünsün mesela bunuda buldum

Uzak dur

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,134
İsim
kilan embappe
Bu ne kanka @KapitalistLiberal Baran bugün 4K ya ayarlamisti şuna benzer sistemi.

Tek tek toplaması için abbasını ikna etmeye çalışsın. Bizim arkadaş var(sen)
Tek tek alsa montajını falan herşeyini ben hallederimde yapmazlar gidip 1 kere alayim der tek tek uğraşamam der babası falan
o yapabilir falan desin

8-9K arası varsa hocam atabilir misin rıca etsem.

Yapabilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,866
Üyeler
168,045
Son üye
akif1844
Top Bottom