8 Aylık 4080Super fazla ses çıkarıyor, ısınıyor.

Hyperrrr

80+
Reaksiyon skoru
21
2024 Eylül ayında aldığım PNY 4080S çok fazla ses çıkarmaya ve ısınmaya başladı. Normalde en fazla 70 derece olurdu rahatsız edici bir sesi yoktu, kulaklıkla duymuyordum. Şu anda 85 dereceleri görüyor bilgisayarı düzenli olarak temizliyorum fan ayarlarım da eskisi ile aynı. Sorun ne olabilir, neleri kontrol etmem gerekiyor?

Servise gönder yada bilgiayarciya git termal pedini degistirsinler

2024 Eylül ayında aldığım PNY 4080S çok fazla ses çıkarmaya ve ısınmaya başladı. Normalde en fazla 70 derece olurdu rahatsız edici bir sesi yoktu, kulaklıkla duymuyordum. Şu anda 85 dereceleri görüyor bilgisayarı düzenli olarak temizliyorum fan ayarlarım da eskisi ile aynı. Sorun ne olabilir, neleri kontrol etmem gerekiyor?

Boeing 787 lan o sese bak. Servise gönder reis.

hocam size yemin ederim arkamı dönüp baktım nasıl bir sestir o jet mi kaldırıyorsun direkt servise gönder bu nedir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,287
Üyeler
184,613
Son üye
feronias
Geri