Neler Yeni

8 bin tl ye alinabilecek en iyi sehir bisikleti

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Benimki salcano ng 650 seninki ile aynı kaç jant ama fikrim yok
lastikte yazar 26x2.20 , 27x... diye

bide v frenmi yoksa disk frenmi öğrenmeniz lazım

v fren
v-fren-11-bisiklopedi.jpg
disk fren
disk-fren01-bisiklopedi.jpeg

Ellsy

80+ Bronze

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

Ellsy

80+ Bronze

Ellsy

80+ Bronze

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Disk frene ceviremezmiyim bisikleti
bak burda ki gibi delikler varsa bisikletinde yaparsın ama en az 1k gider sonucunda çok memnun kalırsın hd fren olur motorlarda kullanılıyor bastıgın gibi durur

disk-fren01-bisiklopedi.jpeg

Ellsy

80+ Bronze
bak burda ki gibi delikler varsa bisikletinde yaparsın ama en az 1k gider sonucunda çok memnun kalırsın hd fren olur motorlarda kullanılıyor bastıgın gibi durur

Alıntıyı görüntüle
Bana gerekli tüm parçaları liste olarak atarmisin? (Disk fren için sele ve pedallar ve jant göbeği)

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
pedallar benimde işime yarar attığınız için teşekkürler şimdiki pedallarım shimanonundu yanlış hatırlamıyorsam bir kaç kez üstlerine düştüm ayağım kaydığından yamuldular
3 rulmanlı bir alımınyum pedal çok başarılı

ilk bata biraz sert geliyor rulman dödnükçe balansını yapıyor ve yumsuyor

dikenli yapısından ayağım asla kaymıyor daha önce 5 kere imeye çalışıp sürekli düştüğüm uzun merdivenden tek seferde atlayarak indim spd pedal gibi çıkmıyor ayağımdan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana gerekli tüm parçaları liste olarak atarmisin? (Disk fren için sele ve pedallar ve jant göbeği)
burdaki delikler varmı kadroda , yoksa takamazsınız hd freni

3k 3.5k ya yakın tutar hepsi taktırmasıyla beraber ama sonucunda mükemmel bir bisiklete sahip olursunuz

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,616
İsim
Emre
Discord
necromancerr
3 rulmanlı bir alımınyum pedal çok başarılı

ilk bata biraz sert geliyor rulman dödnükçe balansını yapıyor ve yumsuyor

dikenli yapısından ayağım asla kaymıyor daha önce 5 kere imeye çalışıp sürekli düştüğüm uzun merdivenden tek seferde atlayarak indim spd pedal gibi çıkmıyor ayağımdan

burdaki delikler varmı kadroda , yoksa takamazsınız hd freni

3k 3.5k ya yakın tutar hepsi taktırmasıyla beraber ama sonucunda mükemmel bir bisiklete sahip olursunuz
shimano değilmiş pardon https://www.hepsiburada.com/xlc-mtb-trekking-aluminyum-pedal-kirmizi-pm-HB000003KTGB şu şuanki kullandığım pedallar benim ayakkabılarımın tabanlarıda yendiği için tutmuyor olabilir

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
V fren bide burası uygun mu ?
Dağ Bisiklet
0546 766 19 97

https://g.co/kgs/vXSFpq
uygundur tamir ve bakım yapıyorlardır büyük ihtimalle sana önderdiğim hubları ve bisikletini adamlara göster uyumlu mu? takabilirmisiniz diye takarlar büyük ihtimalle

zaten kroozerrr hubda shimanonun rulmanı kullanılıyor

shimano değilmiş pardon https://www.hepsiburada.com/xlc-mtb-trekking-aluminyum-pedal-kirmizi-pm-HB000003KTGB şu şuanki kullandığım pedallar benim ayakkabılarımın tabanlarıda yendiği için tutmuyor olabilir
hocam çokmu aradınız bunu ya 😅

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,616
İsim
Emre
Discord
necromancerr
uygundur tamir ve bakım yapıyorlardır büyük ihtimalle sana önderdiğim hubları ve bisikletini adamlara göster uyumlu mu? takabilirmisiniz diye takarlar büyük ihtimalle

zaten kroozerrr hubda shimanonun rulmanı kullanılıyor

hocam çokmu aradınız bunu ya 😅
yok hocam kırmızı mtb pedalı yazdığım gibi çıktı önüme :D

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,616
İsim
Emre
Discord
necromancerr
sanmam attıgınız pedalın tutş yapısı fizik gereği kötü

ben pedallarımı annemin ayakkabıların giyerek bile denedim çok güçlü tutu sağlıyorlar ve çok sağlamlar güvenerek atlarsınız heryerden
bunun yanında atlaya zıplaya Vites sisteminin içinden geçtim :D onada baktırmam lazım bi ara pedallarıda 5 6 sene önce peder almıştı eski orjinal pedalları kırılmıştı diye

Top Bottom