Neler Yeni

8 GB dan 16 rame geçmek nasıldır

Halis~

80+
anladım hocam, yine de mesela arkada müzik dinliyorsanız ya da hani hem müzik bir taraftan discord vs. derken zaten ramin tamamını kullanır olursunuz. her türlü yararlı olur düşüncesindeyim :D
Onları zaten sorunsuz bir şekilde yapabiliyorum hocam 8 ram de SSD ile alakalı daha çok alt tab sata SSD var mesela m2 SSD ye geçsem dağlar kadar fark olur diye düşünüyorum PC çok geç açılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

12 GB dediğin 8+4 mü? 8+8 daha iyi olur.
8+4 evet sonra telefon alacağım diye PC den parça satayım dedim Rami satmistim 😀

Yusufya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Yusuf H.
Instagram
yhzltrk
Steam
yusufya
Discord
Youfi#1616
Onları zaten sorunsuz bir şekilde yapabiliyorum hocam 8 ram de SSD ile alakalı daha çok alt tab sata SSD var mesela m2 SSD ye geçsem dağlar kadar fark olur diye düşünüyorum PC çok geç açılıyor
sorunum yok diyorsanız m.2 ssd de güzel bir yükseltme seçeneği olabilir ama unutmayın ki m.2 ssd aldığınızda işletim sisteminizin m.2'de kurulu olması lazım diğer türlü hızının faydasını çok göremezsiniz ve sistem formatlamak zahmetli değil de tekrar bütün bilgileri yüklemer birrr tık zahmetli olabilir :)

Sergeant Cross

80+ Bronze

8+4 evet sonra telefon alacağım diye PC den parça satayım dedim Rami satmistim 😀
İki RAM'in aynı MHz değerinde değilse dual channel kullanamazsınız maalesef.

Bence 16 GB RAM'e geçmelisin dostum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,771
Üyeler
168,196
Son üye
staniel-ishuge
Top Bottom