Yardım 8 GB Ek ram tavsiyesi

İçindekinin aynısından bir tane daha tak.

bir sürü var marka model çok anlamıyorum işte link atar mısınız
İçindekinin aynısından alırsan daha uyumlu olur o yüzden öyle dedim. Yoksa atardım tabi derdim ki şunlardan birini al. Ama özellikleri farklı bazılarının. CL değerleri farklı mesela.
İçindeki tam olarak hangi marka model buna bakıp aynısını al. CPU-Z veya AIDA64 ile bakabilirsin ne olduğuna.

İçindekinin aynısından alırsan daha uyumlu olur o yüzden öyle dedim. Yoksa atardım tabi derdim ki şunlardan birini al. Ama özellikleri farklı bazılarının. CL değerleri farklı mesela.
İçindeki tam olarak hangi marka model buna bakıp aynısını al. CPU-Z veya AIDA64 ile bakabilirsin ne olduğuna.
anladım hocam pc elime geldiğinde bakayım bir

anladım hocam pc elime geldiğinde bakayım bir
Şunu alabilirsin eğer aynı model ise.
Bir de üstüne 150 üstü 60 TL indirim kampanyasından yararlanabiliyorsan onu kullan daha uygun olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4Gb eklemek gereksiz, eklencekse 8 ekle.
8 sanıp atmıştım fiyat uygun olunca. 4 gereksiz zaten.

Takılı olan bir model var ise aynısını kullanman daha iyi olur yok farklı oalcak diyorsan corsair vangence iyidir.

pc gelince markasına bakacağım dediğiniz programlardan, 16 eklemek bir sorun yaratır mı 8+16 şeklinde ilerisi için düşünüyorum?
Takılı olan bir model var ise aynısını kullanman daha iyi olur yok farklı oalcak diyorsan corsair vangence iyidir.

pc gelince markasına bakacağım dediğiniz programlardan, 16 eklemek bir sorun yaratır mı 8+16 şeklinde ilerisi için düşünüyorum?
Hocam öyle çok ta sağlıklı olmaz gibi geliyor bana. ya 16x16 ya da 8x8 yapmanız daha sağlıklı çalışmalarını sağlayacaktır.

Bellek yuvaları 1 SODIMM diyor acaba tek bellek yuvası mı var :/
IMG_6066.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,554
Üyeler
189,628
Son üye
GAGLAS
Geri