100-200 için uğraşacağına tak kullan hocam. Üst seviye ddr5 sistem varsa bile böyle indirimlerden ıtx sistem bile toplanırAl sata çok rahat giderdi.
elimde i3 12100 h610m var iş ona gidiyor100-200 için uğraşacağına tak kullan hocam. Üst seviye ddr5 sistem varsa bile böyle indirimlerden ıtx sistem bile toplanır
MSI 999₺ liraya hava almayan kasasını alıp low rtx3050 tadında bir kart ile TV yanında hüzel sistem olurelimde i3 12100 h610m var iş ona gidiyor
12100 onboard ekran kartsız kasa ram pekte iyi değildi ona takacağım iki tanesini büyük ihtimalleMSI 999₺ liraya hava almayan kasasını alıp low rtx3050 tadında bir kart ile TV yanında hüzel sistem olur
nasıl bittiyor hemen ?son 2
hiç bilmiyorum ben almadım stok geldiğinde, paylaştığımda almıştımnasıl bittiyor hemen ?
ben stok gelince aldım, goodram almıştım onlar kutusunu açmadım geri iade edecem arada 520tl fark var oc ile işim de yokhiç bilmiyorum ben almadım stok geldiğinde, paylaştığımda almıştım
bedava bu fiyata ben de onboard eski kasam için aldım ramleri 2400 mhzben stok gelince aldım, goodram almıştım onlar kutusunu açmadım geri iade edecem arada 520tl fark var oc ile işim de yok