❌İndirim Bitti! Honor 400 256 GB 14.199 TL

online çalışıyolardır öyle öğle yemeği muhabbeti olacağını sanmıyorum
bir üst düzeye iletecekler onlar da 300 tl üzeri süpermarket alışverişinde 75tl kupon verin diyecek :D
yazdığım şey hoşuna gitmiş ilk defa bir mesajı beğendi tam sayko valla :D

Birisi açıklayabilir mi nasil bu kadar ucuzlayabiliyor, 20 gün önce 18500 e aldım. Telefon fiyatları yükselirken bu telefon nasil bu kadsr ucuzlamiș?
hepsiburadadan aldı isen müşteri hizmetlerine yaz ekran görüntüsü at farkını geri veriyorlar.

hepsiburadadan aldı isen müşteri hizmetlerine yaz ekran görüntüsü at farkını geri veriyorlar.
Hemen yazdim zaten talep oluşturdum umarım verirler. Sağ ol öneri için

Hemen yazdim zaten talep oluşturdum umarım verirler. Sağ ol öneri için
hocam ürünü gönderirler mi bilmem ama gönderselerde anlık indirimleri fiyat farkına saymıyorlardı en azından bana aynı muameleyi yaptılar bende ama bir arkadaşım laptop aldı fiyatı düştü düştükten sonra gün boyunca öyle kaldı diye talep oluşturdu 2 tur diretince verdiler. Deneyin ama bu olayı da bilin, farklı deneyimler yaşayanlar bana ek yapabilir yada yanlışım varsa düzeltebilir.

Kargoya verildi

Ekler

• 3.webp
    3.webp
    25.2 KB · Hit: 103
Hayırlı olsun,bu fiyatta adam akıllı telefon bulmak zor,baya iyi fiyata almişsınız cidden şanslısınız.

Teşekkür ederim. Umarım herkesinkini yollarlar. Açıkçası telefon hakkında çok bilgim yok. Buradaki arkadaşlar fiyatın ucuzluğundan bahsedince aldım. Ben iphone telefonumda 2 hat kullanıyorum ama arada android telefon lazım oluyordu. İş hattımı buna takıp deneyeceğim. Kullanmaya alışamazsam yeğenime hediye ederim.

Geri