❌İndirim Bitti! HONOR 400 5G 256 GB 8 GB Ram (Honor Türkiye Garantili) Gece Siyahı 13.949TL

Arkadaşlar almayı düşünenler var ise ilk izlenim çok olumlu. Bence 18 19 bandının da üstünde kalitede bir cihaz. Özellikle ekran ve kamera noktasında 50 bin liralık S25+ sonrasında en ufak bir eksiklik hissetmedim. Pil ve performansa bakıp editlicem.

Arkadaşlar almayı düşünenler var ise ilk izlenim çok olumlu. Bence 18 19 bandının da üstünde kalitede bir cihaz. Özellikle ekran ve kamera noktasında 50 bin liralık S25+ sonrasında en ufak bir eksiklik hissetmedim. Pil ve performansa bakıp editlicem.
bende beğendim

Yine ana sayfamda......

2 aydir kullaniyorum bende baya memnunum herseyiyle sadece beğenmediğim özelliği uygulama cekmecesi yukardan aşağı doğru, samsungdaki gibi saga doğru olmuyor uygulama cekmecesi

2 aydir kullaniyorum bende baya memnunum herseyiyle sadece beğenmediğim özelliği uygulama cekmecesi yukardan aşağı doğru, samsungdaki gibi saga doğru olmuyor uygulama cekmecesi
Öncesinde Honor 200 Pro kullandım, Magic OS genel olarak akıcı fakat bazı eksikleri olan bir arayüzdü, 9 ile biraz daha mesafe katetmişler. Saymaya kalksam eksikleri çok one ui'a göre fakat 20 binlik cihaz için düşününce eksik gibi gelmiyor.

Konuyu daha fazla hortlatmayacağım kaçıran arkadaşları üzmemek için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,074
Üyeler
183,056
Son üye
Lilzay23
Geri