Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,516
Hayırlı olsun hocam. 7g3 hangi işlemciye denk geliyor 8 serisindeTeslim edildi, alanlara hayırlı olsun umarım çoğu tüketiciye gitmiştir![]()
Hayırlı olsun hocam. 7g3 hangi işlemciye denk geliyor 8 serisindeTeslim edildi, alanlara hayırlı olsun umarım çoğu tüketiciye gitmiştir![]()
Valla ihtiyacı olupta alan için seviniyorum ama al sat için alan adama diyecek bir şey bulamıyorum.
sahibinden ilanları boy boy sana ne boy lazım 0 kapalı kutu bugün alındı fiyat sonal satcı vatandaşlar vardır illaki burada kaça vereceksiniz ?
Valla ben bu arkadaşlara para kazandıracağıma yurtdışı infinix note 50 pro plus falan bakarım mi 13 ultra falan bakarımal satcı vatandaşlar vardır illaki burada kaça vereceksiniz ?
ben satıyom sanmayın la ilanları görünce öyle yazdım taşlamayın durunsahibinden ilanları boy boy sana ne boy lazım 0 kapalı kutu bugün alındı fiyat son
oxi çempiyınsahibinden ilanları boy boy sana ne boy lazım 0 kapalı kutu bugün alındı fiyat son
Snapdragon 888 ayarında. Performanstan ziyade verimlilik ile öne çıkan bir cpu. Gündelik her senaryoda kurtarır fakat telefondan sık sık video işleyen, oyun oynayan biriyseniz performans düşük gelecektir. Ürünün termal dengesi iyi, işlemci performansını çok uzun süre sürdürebiliyor fakat işlemci zaten 18 20 bin bandının işlemcisi ekstra bir beklenti olursa üzebilir. Zaten ürünü albenili yapan şey işlemciden ziyade ekranı, kamera deneyimi ve yapay zeka paketi.Hayırlı olsun hocam. 7g3 hangi işlemciye denk geliyor 8 serisinde
Of hocam s888 varsa inanılmaz fiyata gitmiş. Alan herkese hayırlı olsun çok çok güzel cihazSnapdragon 888 ayarında. Performanstan ziyade verimlilik ile öne çıkan bir cpu. Gündelik her senaryoda kurtarır fakat telefondan sık sık video işleyen, oyun oynayan biriyseniz performans düşük gelecektir. Ürünün termal dengesi iyi, işlemci performansını çok uzun süre sürdürebiliyor fakat işlemci zaten 18 20 bin bandının işlemcisi ekstra bir beklenti olursa üzebilir. Zaten ürünü albenili yapan şey işlemciden ziyade ekranı, kamera deneyimi ve yapay zeka paketi.
sepette premium a özel 250tl daha kupon var
Alıntıyı görüntüle