❌İndirim Bitti! HONOR 400 5G 256 GB 8 GB Ram (Honor Türkiye Garantili) Gece Siyahı 13.949TL

bu tarzda başka hangi telefonlar var? Telefonlar ile aram hiç iyi değil, en son 8-9 sene önce aldım ve onu kullanıyorum çöp oldu artık :D önerisi olan var mı? Bir de önerdiğiniz modeller hangi fiyatlarda tercih edilmeli?

Hayırlı olsun hocam. 7g3 hangi işlemciye denk geliyor 8 serisinde
Snapdragon 888 ayarında. Performanstan ziyade verimlilik ile öne çıkan bir cpu. Gündelik her senaryoda kurtarır fakat telefondan sık sık video işleyen, oyun oynayan biriyseniz performans düşük gelecektir. Ürünün termal dengesi iyi, işlemci performansını çok uzun süre sürdürebiliyor fakat işlemci zaten 18 20 bin bandının işlemcisi ekstra bir beklenti olursa üzebilir. Zaten ürünü albenili yapan şey işlemciden ziyade ekranı, kamera deneyimi ve yapay zeka paketi.

Snapdragon 888 ayarında. Performanstan ziyade verimlilik ile öne çıkan bir cpu. Gündelik her senaryoda kurtarır fakat telefondan sık sık video işleyen, oyun oynayan biriyseniz performans düşük gelecektir. Ürünün termal dengesi iyi, işlemci performansını çok uzun süre sürdürebiliyor fakat işlemci zaten 18 20 bin bandının işlemcisi ekstra bir beklenti olursa üzebilir. Zaten ürünü albenili yapan şey işlemciden ziyade ekranı, kamera deneyimi ve yapay zeka paketi.
Of hocam s888 varsa inanılmaz fiyata gitmiş. Alan herkese hayırlı olsun çok çok güzel cihaz

Karşıma çıktı efkarlandım kederlendim. Tekrar efkarlanın diye bu yorumu yazıyorum.... üzülmek ücretsiz

Şu paylaşımla ne çok dua aldın hocam :D Sağolasın tekrardan.

1760030209540.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,074
Üyeler
183,056
Son üye
Lilzay23
Geri