Neler Yeni

❌İndirim Bitti! G.Skill RipjawsV 2x16 3200/16 2195TL - 3600/18 DDR4 RAM 2301TL

5700g işlemci'de hangi ram'i önerirsiniz ?

5700g işlemci'de hangi ram'i önerirsiniz ?
overclock yapmayacaksan ikisi de aynı özelliğe sahip. overclock yapacaksan da hangi dram kullanılmış onu bilmek lazım

Bonusflaş ile 1000tl üstü harcamaya 150tl bonus kazanabilirsiniz.
Ve ek olarak, bunu alacağınıza xpg d35g rgb olanı alabilirsiniz. Bence çok daha mantıklı.
Aradaki 300TL fark ne olacak? RGB olmasına göre fark normal değil. Daha mantıklı olması için de aynı veya yakın fiyatta olması gerek, bu RAM'in özelliği zaten 2.5k altında 3600/18 olması, XPG 2.5k üstüne çok da avantajlı olmayan bir fiyata sahip.

16x2 3600mhzleri alacağım B450m S2h ile kullanılır değil mi ?

Aradaki 300TL fark ne olacak? RGB olmasına göre fark normal değil. Daha mantıklı olması için de aynı veya yakın fiyatta olması gerek, bu RAM'in özelliği zaten 2.5k altında 3600/18 olması, XPG 2.5k üstüne çok da avantajlı olmayan bir fiyata sahip.
3600mhz olan 2600 zaten.
Gerçek fiyatı çok daha pahalıydı indirim oranı çok daha fazla o yüzden xpg daha mantıklı bana göre.

Dostum, 3600mhz olan 2600 zaten.
300TL fark bu zaten. Konudaki ürün de 2300TL.
Gerçek fiyatı çok daha pahalıydı indirim oranı çok daha fazla o yüzden xpg daha mantıklı bana göre.
Gerçek fiyatı çok daha pahalı olan birçok ürün paylaşılır ancak piyasaya göre ne kadar orantılı olduğu önemli, indirim oranı da piyasada fazla satılmadığından fazlaymış gibi görünüyor. DDR4 32 GB 3600/18 RAM'ler de genel olarak 2.5k üstünde satılır, bunun devamı da yazıldı. Bu konunun altında bu şekilde yazdıktan sonra da konusunu açıp bu şekilde ifade dili kullanmak yazılanın anlamını değiştirir. Konunun başlığına ürün hakkında net bilgi, fiyat yazmamak da farklı bir konu. Ürünün kategorisine bakıp farklı ürünleri görmemek de mümkün mü acaba? G.Skill'i görüp XPG'yi paylaşmamak fiyatından dolayı olur.

Son düzenleme:
Geri