- Reaksiyon skoru
- 945
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyaz Ram Arıyorsan Alınır Hocam .Merhabalar asus rog b650e-e anakartım için almayı düşünüyorum alınır mı.
İşlemcim 7800x3d
Beyaz Ram Arıyorsan Alınır Hocam .Merhabalar asus rog b650e-e anakartım için almayı düşünüyorum alınır mı.
İşlemcim 7800x3d
Benim de işlemcim aynı bu işlemciler için üretilmiş ram alınır yaniMerhabalar asus rog b650e-e anakartım için almayı düşünüyorum alınır mı.
İşlemcim 7800x3d
Harbiden öyleymiş, biz 250 tl fazlaya almış olduk ama önemli değilSepette 100 tl indirim kodu ile birlikte burada 200 tl daha Uygun'a geliyor. Ben aldım bir tane ihtiyacım vardı.
cl26 versiyonuda var galiba o alınır mı 3000tl ye değer mi aradaki farkBenim de işlemcim aynı bu işlemciler için üretilmiş ram alınır yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Harbiden öyleymiş, biz 250 tl fazlaya almış olduk ama önemli değil
Kesinlikle hayırcl26 versiyonuda var galiba o alınır mı 3000tl ye değer mi aradaki fark
hocam 6000 e cl 30 olan yada cl 28 herneyse bütün ramleri 8000de çalıştırabilirsin sorun olmaz çünkü hepsi hynix a die modülünü kullanıyor pazarlamadan başka bir şey değil fakat 8000de çalıştırırsan ramlerin ikincil üçüncül hızları düşerBen bunun 8000mhz olanını alıp asus Rog b850-G Gaming wifi anakart modelinde kullanmayı düşünüyorum, MHz en az 7600 MHz belki de 8000mhz olarak çalıştırabilirim stabil çalıştırabilir miyim bilen yardımcı olursa sevinirim. Kendi sitesinde baktım ama saçma ***** sadece x870 serisi de çalışacağını falan yazıyor gskill sitesinde.
aynı ram sadece çok iyi ayar yapılmış halicl26 versiyonuda var galiba o alınır mı 3000tl ye değer mi aradaki fark
cl 26 28 30 arasındaki farkı çokta farketmezsin zatencl26 versiyonuda var galiba o alınır mı 3000tl ye değer mi aradaki fark
çipler aynı hynix a dieHem Görünüş Hem G.skill'in Kullandığı Kaliteli Çiplerden Dolayı .
Hocam tam anlayamadığınız sanırım, benim rami alma sebepim GÖRÜNÜŞÜ. 2 adet var alabileceğim ve aralarında ki fiyat farkı 500 tl, 500 lira benim için çok önemli değil. Benim asılsorum ben bu rami 7600mhz de stabil Rog B850-G de çalıştırabilir miyim ?
8000 MHz cl38
bide neden illa 8000 de çalışıtrmak istiyorsunuz 6000 mhz en idealiHocam tam anlayamadığınız sanırım, benim rami alma sebepim GÖRÜNÜŞÜ. 2 adet var alabileceğim ve aralarında ki fiyat farkı 500 tl, 500 lira benim için çok önemli değil. Benim asılsorum ben bu rami 7600mhz de stabil Rog B850-G de çalıştırabilir miyim ?
8000 MHz cl38
hocam birde bu ram a die mı m die mıhocam 6000 e cl 30 olan yada cl 28 herneyse bütün ramleri 8000de çalıştırabilirsin sorun olmaz çünkü hepsi hynix a die modülünü kullanıyor pazarlamadan başka bir şey değil fakat 8000de çalıştırırsan ramlerin ikincil üçüncül hızları düşer
aynı ram sadece çok iyi ayar yapılmış hali
cl 26 28 30 arasındaki farkı çokta farketmezsin zaten
çipler aynı hynix a die
nebi akgün ün ddr5 serisi var izleyin başkasına sormaya tenezzül bir etmezsiiz daha
a diehocam birde bu ram a die mı m die mı
Araştırdım hocam, 6000 ve 6400 MHz 1:1 gaming için en ideali şu anlık, 8000 MHz daha çok render ve ofis tarzı uygulamaları için daha idealmiş ve o hızlar da 1:2 oluyor ama arada ki fiyat farkı 500 tl olunca vereyim demiştim ama şuanlık düşünüyorum.Alıntıyı görüntüle
bide neden illa 8000 de çalışıtrmak istiyorsunuz 6000 mhz en ideali
Hocam rica etsem güncel konuma bi yanıt verme şansınız varmıdır çok teşekkürlerCL28 ile CL30 arasında hiç fark yok.Boşuna iki katı fiyat verilmez.Parayı sokakta mı topluyonuz?