🔥İndirim G.Skill TZ5 Royal Neo Silver RGB 32 GB 6000 MHz CL26 DDR5 Ram Bellek 🔥11174 TL🔥

Cl26 diğer zamanlama değerleri de güzel. pahalı diyemeyiz de bize hitap etmiyor olabilir
Bende cl46 var cl26 ile 46 yı oyun içinde fps ile nasıl ayırt edebiliriz yani mesela ben oyunda 100 FPS alıyorsam cl26 ile 110-120 fps mi alınır

Evet Ama Kaliteli Bir Çipe Sahip :shy:
Bunu pahalı yapan chipi değil keza aynı chipi yarı fiyatına olan belleklerde de var. Özel seri olduğu için az üretiliyor talep çok oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende cl46 var cl26 ile 46 yı oyun içinde fps ile nasıl ayırt edebiliriz yani mesela ben oyunda 100 FPS alıyorsam cl26 ile 110-120 fps mi alınır
3d işlemcin varsa 100den 103 falan olur max. Ama zaten ram oc %1 fpslerini düzeltiyor daha çok. Eğer 3d olmayan bir işlemci varsa 100den 110 falan olur

RAM çok kötü ise anlık takılma yapabiliyor ama onun dışında çok olayı yok o kadar performansa etkisi yok yani. Rekabetçi oyunlarda biraz etkiliyor.

RAM çok kötü ise anlık takılma yapabiliyor ama onun dışında çok olayı yok o kadar performansa etkisi yok yani. Rekabetçi oyunlarda biraz etkiliyor.
Teşekkür ederim bilgi için

Crucial pro 16*16 cl46 5600mhz ramlere sahibimde ondan merak edip sordum.Gerçi 5200 kullanıyor PC 😂

Teşekkür ederim bilgi için

Crucial pro 16*16 cl46 ramlere sahibimde ondan merak edip sordum
O RAM gereksiz abartılıyor bu arada, RAM’in voltajı 1.1V olduğu için CL değeri yüksek yoksa isteyen herkes standart RAMler gibi voltajı 1.35V vererek baya CL düşürebilir.

O RAM gereksiz abartılıyor bu arada, RAM’in voltajı 1.1V olduğu için CL değeri yüksek yoksa isteyen herkes standart RAMler gibi voltajı 1.35V vererek baya CL düşürebilir.
Valla hazır sisteme bu rami koymuş gamegaraj 16 idi bende bi 16 aldım aynısından kullanıyorum

Niye bu kadar abartıldı anlamadım 8500 tl ye almıştım ilk çıktığı dönem gereksiz zamlanmış.

Royal serisi hedef kitlesi üst seviye PC donanımı olan kişiler zaten bu yüzden giriş orta seviye pcye sahipseniz hiç bulaşmayın bu fiyata donanımı yükseltin daha fazla verim alırsınız.

Çok pis alasım var ...
Bunu alıp elimdeki satsam iyi olur kaça satabilirim sizce .
Ram modeli;

TEAMGROUP T-Force Delta RGB DDR5 Ram 32GB (2x16GB) 6000MHz PC5-48000 CL30 Intel XMP 3.0 ve AMD Expo Uyumlu Masaüstü Bellek Modülü Ram Beyaz FF4D53

Çok pis alasım var ...
Bunu alıp elimdeki satsam iyi olur kaça satabilirim sizce .
Ram modeli;

TEAMGROUP T-Force Delta RGB DDR5 Ram 32GB (2x16GB) 6000MHz PC5-48000 CL30 Intel XMP 3.0 ve AMD Expo Uyumlu Masaüstü Bellek Modülü Ram Beyaz FF4D53
Cl 28 olanı 8097 tl buna hiç gerek yok.

6000mhz cl30 kiti msi memory try it ile hazır ayarlardan 6000 c28e getirdim çalışıyor ama diğer değerler stok hale göre ne alemde bilmiyorum. Ram işi karmaşık geliyor bana. Nebi akgün güzel anlatmış ama zaman da lazım.

Geri