sahabeLYKIA
80+
- Reaksiyon skoru
- 166
- Bütçe
- 500
arkadaşlar bütçem 500 tl bana ram önerisi yaparsanız sevinirim
r3 1200
r3 1200
Son düzenleme:
Bu forumda yazılı olmayan bir kural var üyelerin belirlediği ram tavsiyesi isteyecek olsan bile bütün bilgisayarını yazmak zorundasın.arkadaşlar bütçem 500 TL bana ram önerisi yaparsanız sevinirim
Anakart ve işlemcinin ram almak için bilinmesi gerekiyor ?Crucial ballistix al geç kardeşşş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu forumda yazılı olmayan bir kural var üyelerin belirlediği ram tavsiyesi isteyecek olsan bile bütün bilgisayarını yazmak zorundasın.
500TL ye ram alacak adamın Sistemi DDR4 dür merak etme.Anakart ve işlemcinin ram almak için bilinmesi gerekiyor ?
Tamam da kardeşim ddr4 sistemlerde bile değişkenlik gösteriyor.Çok mu zor anakart ve işlemciyi yazmak.500TL ye ram alacak adamın Sistemi DDR4 dür merak etme.
Gerekiyor neden böyle yazdınAnakart ve işlemcinin ram almak için bilinmesi gerekiyor ?
Bana bi gönderme var sandımGerekiyor neden böyle yazdın
sıkıntı yokBana bi gönderme var sandımkusura bakma.
oha 8gb ne ara 450 oldu birde rgb bile yok ben 2020 ağustosta 16gb 3200mhz corsair rgb proyu 2.8 700tlye aldım![]()
Crucial Ballistix 8 GB 3000 MHz DDR4 BL8G30C15U4B-Kutusuz Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Crucial Ballistix 8 GB 3000 MHz DDR4 BL8G30C15U4B-Kutusuz Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com