Neler Yeni

8 GB RAMİM VAR AMA KULLANILABİLİR 3,99 GB GÖZÜKÜYOR

Yagiz20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
YağızEfe
istanbula gittim ve 6 gün bilgisayarı açmadım geldiğimde bilgisayarı açtım ve özelliklere baktım ram böyle gözüküyordu yardımcı olursanız sevinirim

macOS

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
2 tane bellek mi var?

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
istanbula gittim ve 6 gün bilgisayarı açmadım geldiğimde bilgisayarı açtım ve özelliklere baktım ram böyle gözüküyordu yardımcı olursanız sevinirim
daha önce bu durumla karşılaşmıştım format atıp düzelttim başka bir yol bilmiyorum son çare olarak bunu deneyebilirsin

Yagiz20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
YağızEfe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki ekran kartın paylaşımlı mı
hocam bilmiyorum ama alakası olucağını sanmıyorum çünkü ben istanbula gitmeden önce her şey normaldi ama istanbula gidip geldim ve böyle gözükmeye başladı

macOS

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Belleklerin yerlerini değiştirip pinlerini silgiyle silin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bilmiyorum ama alakası olucağını sanmıyorum çünkü ben istanbula gitmeden önce her şey normaldi ama istanbula gidip geldim ve böyle gözükmeye başladı
Alakası yok da zaten.

TR_ARCHER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ali bey
fazla bilgim yok ama ekran kartında ram olmadığı için bilgisayarın raminden kullananiıyor olabilir.

Yagiz20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
YağızEfe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fazla bilgim yok ama ekran kartında ram olmadığı için bilgisayarın raminden kullananiıyor olabilir.
Kanki açıkçası öyle düşünmüyorum çünkü bilgisayarı ilk topladığım zamanlarda böyle bir sıkıntı yoktu ama 2 ay felan geçti ve baktığımda 3,99 gb kullanıyordu ama gende önerin için sağol

Top Bottom