Baya bi batar 8ms ne ilk defa uyuyom baya kötüLaptop almayı düşünüyorum rtx 3050 ekran kartlı fakat ekrana 8 ms diyorlar çok oyun hastası takıntılı biri değilim fakat oyun oynarken vs göze batar mı ?
Laptoplar geneli öyle ztaen. Yüksek tepkime süresine sahiplerLaptop almayı düşünüyorum rtx 3050 ekran kartlı fakat ekrana 8 ms diyorlar çok oyun hastası takıntılı biri değilim fakat oyun oynarken vs göze batar mı ?
Baya bi batar 8ms ne ilk defa uyuyom baya kötü
Aklınıza gelmeyecek laptoplarda 25ms ekran var, 8ms çok sorun olmaz, hatta 3050li laptopta normal bile bence.hocam iş bilgisayarı bakıyor olma ihtimaliniz varmı çünkü bir oyun bilgisayarında 8 ms monitör olmaması gerekli ki göze batar
Baya bi batar 8ms ne ilk defa uyuyom baya kötü
Bilginiz yok sanırım gaming lağtoplarda 8 ms gayet normal bir durum. Rog cihazlarda bile 3 ms var.hocam iş bilgisayarı bakıyor olma ihtimaliniz varmı çünkü bir oyun bilgisayarında 8 ms monitör olmaması gerekli ki göze batar
Bilginiz yok sanırım gaming lağtoplarda 8 ms gayet normal bir durum. Rog cihazlarda bile 3 ms var.
masa üstü ile karıştırdım hocam pardonAklınıza gelmeyecek laptoplarda 25ms ekran var, 8ms çok sorun olmaz, hatta 3050li laptopta normal bile bence.