İyi gözüküyor.şuanda bu değerler herhangi bir tavsiyeniz veya ters giden bir şey varmıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
1 ay boyunca her gün 8 saat mining yapsan ne kadar elek. faturası gelir25 TL aşağı yukarı
Dostum o zaman 1800 dene. Çalışacaktır. MH değerin artar. Güç ayarlamayı ise -%30 yap. Olmaz ise özellikle yardım edeceğim. (Gerekirse teamviewer veya anydesk ile bağlanabilirim istersen)Alıntıyı görüntüle
yaptım ama reset attı pc
1860 yapıp %35 düşürdüm sıkıntı yok şuanlık fan ayarı vs gerekmiyormu birde vram ısınma sorunu vs olmaz mı ?Dostum o zaman 1800 dene. Çalışacaktır. MH değerin artar. Güç ayarlamayı ise -%30 yap. Olmaz ise özellikle yardım edeceğim. (Gerekirse teamviewer veya anydesk ile bağlanabilirim istersen)
Vram derecelerini GPU-Z ile takip edin. Sizdeki modelin VRAM tarafı çok fazla ısınıyor. 90' ı geçmemesini sağlayın. Ayrıca kaç MH ile kazıyorsun şuan?1860 yapıp %35 düşürdüm sıkıntı yok şuanlık fan ayarı vs gerekmiyormu birde vram ısınma sorunu vs olmaz mı ?
45 ile ama 44 de tekrar düştü pek bir fark yokVram derecelerini GPU-Z ile takip edin. Sizdeki modelin VRAM tarafı çok fazla ısınıyor. 90' ı geçmemesini sağlayın. Ayrıca kaç MH ile kazıyorsun şuan?
90 geçmemesini nasıl sağlayabilirim ki uv yapınca düzeliyor diye biliyorum gp modelinde çözüldü sanıyordum kasa fanları da full güçte çalışıyorVram derecelerini GPU-Z ile takip edin. Sizdeki modelin VRAM tarafı çok fazla ısınıyor. 90' ı geçmemesini sağlayın. Ayrıca kaç MH ile kazıyorsun şuan?