Jaess
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Arkadaşlar selam. Yaklaşık 8 sene veya o civarlardan beri TürkNet kullanıyorum. Sayısız insana tavsiye etmiş, sayısız insana övmüşümdür firmayı. Gerçekten de bu süre zarfı içinde ben çok memnundum. Ta ki şu zamana kadar. Bina altyapımda bir sorun var. Asansör çalışınca internet gidiyor. Turknet, telekom ekiplerini yolladı, kendi ekiplerini yolladı yok bulamadılar. Ben kendim elektrikçi çağırdım o hiç bulamadı ve aylardır uğraşıyorum çıldırmak üzereyim. Millenicom'a geçiş yapma sebeplerim: karşımda cidden bir muhattap bulamamam ve Türknet'in asla Türk Telekom ekiplerine söz geçirememesi. Ben Türknet'e X bir şey diyorsam hiç ilgilenmeden bana Y konusunda yardım etmeye çalışıyor ve direk telekom ekiplerine haber veriyor. Telekom ekibi gelmiş bana diyor ki "abi sen neden kayıt açıp açıp duruyorsun, müdürlükten bize haber gelip gelip duruyor senin altyapında sorun yok bana arıza kayıdı açma senin interneti çok veriyorlar sen 24 lik paket kullan" diyor. Ben adama diyorum abicim benim hat değerlerim iyi ben adsl kullanırken de bu sorunu yaşıyordum 35 lik paket kullanırken de. Sorunum senle değilki asansör ile. Asansör çalışınca internetim gidiyor. Israrla kabul etmiyor. Hangimiz teknik çalışanız anlamış değilim.
Anlayacağınız bugün Millenicom'a başvurdum. Geçiş sürecini merak edenler varsa diye detaylıca paylaşacağım. İyi forumlar.
Anlayacağınız bugün Millenicom'a başvurdum. Geçiş sürecini merak edenler varsa diye detaylıca paylaşacağım. İyi forumlar.