8. Sınıf İçin Kolay Kaynak Kitap Önerisi

HoYeon Jung

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,721
İyi günler arkadaşlar. Ben 8. sınıfa geçtim ve LGS var, bunun için şimdiden de olsa hafiften ders çalışmaya başlamak istiyorum. Türkçe ve matematiğe bakmak istiyorum, diğer dersleri tahminimce yapabilirim. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Çok zor olmasını istemiyorum, içinde kısa konu anlatımları olursa çok iyi olur.
Bir sorum daha var, devlet dershanesi tarzında bir şey var ve sınavla alıyorlar. Sanırsam 7. sınıf soruları varmış ve bende de sadece ders kitapları var. İyi ve düzenli çalışarak sizce kazanabilir miyim?
Ek olarak bir sorum daha var gene. Tavsiye edeceğiniz YouTube kanalları var mıdır? Tonguç izlerim de, bana yani pekte iyi gelmiyor.

İyi günler arkadaşlar. Ben 8. sınıfa geçtim ve LGS var, bunun için şimdiden de olsa hafiften ders çalışmaya başlamak istiyorum. Türkçe ve matematiğe bakmak istiyorum, diğer dersleri tahminimce yapabilirim. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Çok zor olmasını istemiyorum, içinde kısa konu anlatımları olursa çok iyi olur.
Bir sorum daha var, devlet dershanesi tarzında bir şey var ve sınavla alıyorlar. Sanırsam 7. sınıf soruları varmış ve bende de sadece ders kitapları var. İyi ve düzenli çalışarak sizce kazanabilir miyim?
Ek olarak bir sorum daha var gene. Tavsiye edeceğiniz YouTube kanalları var mıdır? Tonguç izlerim de, bana yani pekte iyi gelmiyor.
hız ve paraf yayınları en iyisidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve ders videsu arasında en iyisi tonguçtur üstüne tanımam

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve ders videsu arasında en iyisi tonguçtur üstüne tanımam
Hocam hız ve paraf yayınları zor değiller mi? Veya orta düzey?
Ayrıca Tonguç bana kötü geliyor anlamadım ama.

Hocam hız ve paraf yayınları zor değiller mi? Veya orta düzey?
Ayrıca Tonguç bana kötü geliyor anlamadım ama.
hız yayıları şimdi biraz ağır olabilir ama paraf yayınları konu anlatımlı olduğu için daha kolay gelebilir

Geri