Neler Yeni

8. Sınıfa Geçerken Ne Yapmalı?

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
7. Sınıfım bitti ve okullar açılınca 8 olacağım. Öncelikle bu sene dershaneye gitmeye başlayıp bilgisayarımı kaldırmayı düşünüyorum. Sosyal medya hesabım yok ve bu sene kesinlikle açmayı düşünmüyorum. Test çözme alışkanlığım tam oturmadı ama onu da oturtturacağım inşallah. Sizin bana önerileriniz nedir? Umarım konu çoğu insana ulaşır.

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
1.dönem derslerini aksatma ama sıkmana gerek yok arkadaşlarınlada genede takıl ama kötü arkadaşlıklarda kurma 2.döneme
geldiğinde bilgisayarı kaldır ve 2. dönem sıkmaya başla

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
7. Sınıfım bitti ve okullar açılınca 8 olacağım. Öncelikle bu sene dershaneye gitmeye başlayıp bilgisayarımı kaldırmayı düşünüyorum. Sosyal medya hesabım yok ve bu sene kesinlikle açmayı düşünmüyorum. Test çözme alışkanlığım tam oturmadı ama onu da oturtturacağım inşallah. Sizin bana önerileriniz nedir?
Valla ben okullar açılmayacak gibi duruyor ama sana yinede tavsiye vereyim. Bol bol test çözmeye çalış özellikle LGS'nin örnek sorularından çöz, seni fazla oyalayan arkadaşlarından uzak dur ve kendini ümitsizliğe kaptırma.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1.dönem derslerini aksatma ama sıkmana gerek yok arkadaşlarınlada genede takıl ama kötü arkadaşlıklarda kurma 2.döneme
geldiğinde bilgisayarı kaldır ve 2. dönem sıkmaya başla
Yani bu seneyi 90.7 ortalama ile bitirdim. Kendimi çok sıkmama konusunu anladım ama bilgisayarımı 1. Dönemden kaldıracağım galiba.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Teog a çalış okul derslerinde çalışmasan bile mezun olacak diye geçiriyorlar. İyi bir liseye gitmeye çalış.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Ortaokuldan şopar bir şekilde mezun olma ve en kötü bir anadolu lisesine girebilecek bir potansiyel oluştur kendinde yeter.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Valla ben okullar açılmayacak gibi duruyor ama sana yinede tavsiye vereyim. Bol bol test çözmeye çalış özellikle LGS'nin örnek sorularından çöz, seni fazla oyalayan arkadaşlarından uzak dur ve kendini ümitsizliğe kaptırma.
8. Sınıf konularını daha hiç görmedim. Bu dönem başladığımda benim için büyük bir eksi olur mu?

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Ortaokuldan şopar bir şekilde mezun olma ve en kötü bir anadolu lisesine girebilecek bir potansiyel oluştur kendinde yeter.
Ablam Nişantaşı Anadolu Lisesi ni kazanmıştı ama bende o çalışkanlık yok sanırım. Yine de elimden geleni yapacağım ve bol bol soru çözmeye çalışacağım. Teşekkürler.

robin

80+ Silver
Yani bu seneyi 90.7 ortalama ile bitirdim. Kendimi çok sıkmama konusunu anladım ama bilgisayarımı 1. Dönemden kaldıracağım galiba.
Dostum moralini bozmak gibi olmasın ama ortalamam düşükmüş şimdiden çalışmaya başla. 1.dönem biraz daha rahat olmalıyım deme. Tam gaz çalış. İstersen seni geliştirecek yeni nesil kaynak önerebilirim. (100 test kitabı falan çözdüm).

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Dostum moralini bozmak gibi olmasın ama ortalamam düşükmüş şimdiden çalışmaya başla. 1.dönem biraz daha rahat olmalıyım deme. Tam gaz çalış. İstersen seni geliştirecek yeni nesil kaynak önerebilirim. (100 test kitabı falan çözdüm).
Hmm peki. Önerseniz hoş olur sanırım ama öğretmenlerim ve dershane hocaları falan da önerir herhalde değil mi? Ortalamamın düşük olduğunun farkında değildim daha çok çalışmalıyım o zaman :oops:

Top Bottom