warymajesty
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,195
- İsim
- yunus günaydın
Pahalıya geliyor hocam. Parayı dert etmiyorsa alınır. Bir de sıvı soğutmayı bari dışarıdan eklese daha iyi çünkü aynı model bile 400 lira daha ucuz hepsiburada da.Şu model çok daha iyi mesela 380 lira falan daha ucuz:Hocam arkadaş parça parça toplamak istemiyor. Bu hazır sistem daha iyi olacaktır. Cooler Master MasterLiquid ML240L v2 RGB 240mm ve Rami 32'ye yükseltecek. Alınır mı o şekilde?
DeepCool LS520 RGB 240mm A-RGB PWM Fanlı Siyah Sıvı Soğutma Uygun Fiyatları ile Tebilonda
DEEPCOOL Marka DeepCool LS520 RGB 240mm A-RGB PWM Fanlı Siyah Sıvı Soğutma Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda
www.tebilon.com
Bir de alternatif 2000tl daha ucuza gelen bir sistem önereyim:
Arcade 9T-RX/RTX - Game Garaj
Arcade 9T-RX/RTX , Son Nesil Intel işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX ve AMD Radeon ekran kartı modelleri ve DDR5 ram çeşitleri ile Arcade 9T-RX/RTX, hazır sistem bilgisayar oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!
www.gamegaraj.com
Önü biraz kapalı lga1700 soket değişecek ben öyle biliyorum ama 7600 işlemciden daha performanslı işlemci, kartı gamerock üst seviye bir kart 360mm thermalright aqua elite, gskill trident rgb 32gb ram, daha iyi kasa ve gt501 de seçebilirsin istersen kasayı zaten 301 den daha üst ve güzel bir model. Ben h500ü kullanır veya diğerlerine de bakardım. Onun haricinde 2000 bin tl de daha ucuza geliyor ve kartı o fark ile rog strix yapabilirsiniz. Diğer sistemden daha performanslı bir ram bu arada o cl 38 4800 mhz bu 6000 cl32 ve rgb.