80 Liraya mekanik klavye ?

Ahmedie

80+
Reaksiyon skoru
20
Selamlar dostlar bugün öylesine Çin firmalarının ürünlerine bakarken böyle bir şey gördüm hatta şuanda indirimde 65 lira ! Ürünü alıp iyi olduğuna dair yorum atan insanlar bile var. Birde siz bakarsanız memnun olurum. Eğer doğruysa hepimiz için çok uygun fiyata iyi bir ekipman fırsatı. Belki incelemesinide kanalda görürüz. (Fiyarı uygulamaya özelmiş arkadaşlar webde 150 tl Ürün linki: https://banggood.app.link/JAd0FGUFtab )

Ekler

• 11ed6ca4-b6ce-4440-b433-7edb4a257610.jpg
    11ed6ca4-b6ce-4440-b433-7edb4a257610.jpg
    45.5 KB · Hit: 118
sadece tuş bunlar
şahsen hoşuma gitti membran klavye için varmı acaba?

Mekanik klavye için oem yüksekliği klavye tuşları*
Ama tuşlar hoş gözüküyor

Keycap bunlar, pahalı da. Birkaç tuş için o kadar para bayılmak saçma. Ben en ucuz 160 TL'ye numpadsiz kırmızı switch klavye buldum. Şu an kullanıyorum :D Technopat'tan link vermek yasak değilse atarım link.

Keycap bunlar, pahalı da. Birkaç tuş için o kadar para bayılmak saçma. Ben en ucuz 160 TL'ye numpadsiz kırmızı switch klavye buldum. Şu an kullanıyorum :D Technopat'tan link vermek yasak değilse atarım link.
ben sana mail adresimi vereyim oraya at müsaitsen eğer

Direkt klavyeyi atayım:
2 gün sonra 260 TL olacak, Kupon Kardeşliği diye bir olay var. Oradan 100 TL'ye yakın indirim kapıp benzer fiyata alabilirsin klavyeyi. Kopyala yapıştır şeklinde atayım birazını konunun.

1.jpg

Klavyeden artı ve eski şeklinde kısaca bahsedeyim.

+Klavye full anti-ghosting. Bunu birçok farklı tuş kombinasyonunda denedim, eski mekanik klavyemde (Gamemax GM-X560QU) çalışmayan kombinasyonları çalıştırmayı başardı.
+Basış hissiyatı olarak kullandığım klavyeler arasında en iyisi, tuş dokusu çok iyi.
+Birçok aydınlatma modu var. Sağ ve sol ok tuşuyla hızı ayarlanabiliyor. Yukarı ve aşağı ok tuşuyla da parlaklığı ayarlanabiliyor.
+İlk resimde de görebileceğiniz gibi F sırasında birçok multimedya ve kısayol var.
+Caps Lock aktif/pasif ışığını direkt ona atamışlar, yani açık olup olmadığını Caps Lock'un yanıp yanmadığından anlayabiliyoruz. Aynı şekilde Win tuşunu kilitleyebiliyoruz, aynı ışık modunda.
+Paketten bir de tuş çıkarıcı çıktı, standart :)
+Işık peformansı cidden çok başarılı. Aydınlık odada bile performansı çok iyi. Beklemiyordum bu kadarını.
+Kumaş sarım kablo da beklemediklerimden.
+Ağırlık olarak hafif, kolaylıkla taşınabilir. Tasarım olarak ufak tutmaya çalışmışlar zaten.
+Aydınlatma modlarını kendimiz ayarlayabiliyoruz, kaydedip aktif hale getirince istediğimiz tuşlar aydınlanıyor. Kullanım kılavuzunda detaylıca anlatılmış.
+60 milyon tuş ömrü gayet iyi. Jixian Switch hakkında ise herhangi bir yorum yapmayacağım. Zaten Cherry MX olmayan tüm switchler Cherry MX'e benziyor :)

*Klavye alırken 2 seçeneğiniz var: RU veya US. Ben US layout aldım. TR olmaması kimine göre eksi olabilir ancak fiyatı ve yurt dışından aldığımızı varsayarsak TR layout hayal olur. Zaten TR'dekiler bile genellikle üzerine basılmış tarzda. Sticker ile halledebilirsiniz çok isterseniz.
*Kablosu 1.5 metre, artı veya eksi yerine bilgilendirme şeklinde yazayım.

-Her tuşa farklı renk atayamıyoruz, ilk resimde görüldüğü şekilde renkler.
-Yazılım desteği yok. Makro da yok sanırım.

Direkt klavyeyi atayım:
2 gün sonra 260 TL olacak, Kupon Kardeşliği diye bir olay var. Oradan 100 TL'ye yakın indirim kapıp benzer fiyata alabilirsin klavyeyi. Kopyala yapıştır şeklinde atayım birazını konunun.

Alıntıyı görüntüle

Klavyeden artı ve eski şeklinde kısaca bahsedeyim.

+Klavye full anti-ghosting. Bunu birçok farklı tuş kombinasyonunda denedim, eski mekanik klavyemde (Gamemax GM-X560QU) çalışmayan kombinasyonları çalıştırmayı başardı.
+Basış hissiyatı olarak kullandığım klavyeler arasında en iyisi, tuş dokusu çok iyi.
+Birçok aydınlatma modu var. Sağ ve sol ok tuşuyla hızı ayarlanabiliyor. Yukarı ve aşağı ok tuşuyla da parlaklığı ayarlanabiliyor.
+İlk resimde de görebileceğiniz gibi F sırasında birçok multimedya ve kısayol var.
+Caps Lock aktif/pasif ışığını direkt ona atamışlar, yani açık olup olmadığını Caps Lock'un yanıp yanmadığından anlayabiliyoruz. Aynı şekilde Win tuşunu kilitleyebiliyoruz, aynı ışık modunda.
+Paketten bir de tuş çıkarıcı çıktı, standart :)
+Işık peformansı cidden çok başarılı. Aydınlık odada bile performansı çok iyi. Beklemiyordum bu kadarını.
+Kumaş sarım kablo da beklemediklerimden.
+Ağırlık olarak hafif, kolaylıkla taşınabilir. Tasarım olarak ufak tutmaya çalışmışlar zaten.
+Aydınlatma modlarını kendimiz ayarlayabiliyoruz, kaydedip aktif hale getirince istediğimiz tuşlar aydınlanıyor. Kullanım kılavuzunda detaylıca anlatılmış.
+60 milyon tuş ömrü gayet iyi. Jixian Switch hakkında ise herhangi bir yorum yapmayacağım. Zaten Cherry MX olmayan tüm switchler Cherry MX'e benziyor :)

*Klavye alırken 2 seçeneğiniz var: RU veya US. Ben US layout aldım. TR olmaması kimine göre eksi olabilir ancak fiyatı ve yurt dışından aldığımızı varsayarsak TR layout hayal olur. Zaten TR'dekiler bile genellikle üzerine basılmış tarzda. Sticker ile halledebilirsiniz çok isterseniz.
*Kablosu 1.5 metre, artı veya eksi yerine bilgilendirme şeklinde yazayım.

-Her tuşa farklı renk atayamıyoruz, ilk resimde görüldüğü şekilde renkler.
-Yazılım desteği yok. Makro da yok sanırım.
Çok teşekkür ederim fakat kupon kardeşliğini nasıl hızlı şekilde halledebilirim forumlarda böyle etkinlikler için toplananlar var mı ?

Selamlar dostlar bugün öylesine Çin firmalarının ürünlerine bakarken böyle bir şey gördüm hatta şuanda indirimde 65 lira ! Ürünü alıp iyi olduğuna dair yorum atan insanlar bile var. Birde siz bakarsanız memnun olurum. Eğer doğruysa hepimiz için çok uygun fiyata iyi bir ekipman fırsatı. Belki incelemesinide kanalda görürüz. (Fiyarı uygulamaya özelmiş arkadaşlar webde 150 TL Ürün linki: https://banggood.app.link/JAd0FGUFtab )
Keycap seti o hemde baya kötü bir tane

tuş onlar tuş

Geri