zencipeter
80+
- Reaksiyon skoru
- 98
Ne kadar sıra geriye atar?
hocam 10 000 yapmışım varsayınSıralamana bağlı değişir
geriye atar 10k yaparsan bayahocam 10 000 yapmışım varsayın
20K falan olur. 80 OBP yüksek sıralamalardaki öğrencilere kıyasla çok düşük. En en iyi ihtimalle 17K falan.hocam 10 000 yapmışım varsayın
Adam olana çok bile20K falan olur. 80 OBP yüksek sıralamalardaki öğrencilere kıyasla çok düşük. En en iyi ihtimalle 17K falan.
geriye atar 10k yaparsan baya
91 ortalamada ne olur hocam20K falan olur. 80 OBP yüksek sıralamalardaki öğrencilere kıyasla çok düşük. En en iyi ihtimalle 17K falan.
15-10k ya kadar biraz güvende ama devamında ne olur bilinmez91 ortalamada ne olur hocam
20k biraz abartı değilmi bence 15 k civarı olur20K falan olur. 80 OBP yüksek sıralamalardaki öğrencilere kıyasla çok düşük. En en iyi ihtimalle 17K falan.
Kanka, ortalama 92 OBP ile hemen hemen sabit kalıyorsun. Arkadaş 80 OBP ile cidden çok düşer.20k biraz abartı değilmi bence 15 k civarı olur
hocam ben dil öğrencisiyim bu arada farkedermi bilmiyorum ama yinede söyliyeyim dedimKanka, ortalama 92 OBP ile hemen hemen sabit kalıyorsun. Arkadaş 80 OBP ile cidden çok düşer.
Haa. kanka ben bunu SAY için söylemiştim. Dilde nolur bir fikrim yok. Herhalde az çok yine aynı olur ya.hocam ben dil öğrencisiyim bu arada farkedermi bilmiyorum ama yinede söyliyeyim dedim