Neler Yeni

Rehber 800-1000 TL arasındaki 6 kasanın özellik karşılaştırması

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
6.png

NOT: Phanteks'in modüler HDD muhabbetine kendi sitesinden bakmanız daha sağlıklı olacaktır, onu takınca GPU desteği kısalıyor.
NOT: Phanteks'te DRGB kontrolcü bulunmuyor, fan kontrolcü bulunuyor. DRGB kontrolcüyü ayrı satın almanız gerekiyor.
NOT: Daha detaylı bilgi için her bir ürünün sitesine bakınız.
NOT: TD500'ün 3 ve 4 fanlı versiyonları var.

Yanlış varsa mutlaka aşağıda belirtin, düzeltirim.

KAYNAK:

İncelemeler:
Gamer's Nexus Youtube incelemesi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Berk Hasan
Fan sayısından daha önemli kriterler var. Ancak bu WarCry'ın kötü olduğu anlamına gelmez.
alttaki 3 fan dışardaki havayı içeri alıyor ısınan hava yükselir diğer 6 fanda yükselene havayı dışarı atıyor hocam daha nasıl bir sirkülasyon istiyor bu arkadaş anlamak imkansız ayrıca aşırı sessiz fanları 9 olmasına rağmen ve olabilecek en estetik güzel duran kasa 😎

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
alttaki 3 fan dışardaki havayı içeri alıyor ısınan hava yükselir diğer 6 fanda yükselene havayı dışarı atıyor hocam daha nasıl bir sirkülasyon istiyor bu arkadaş anlamak imkansız ayrıca aşırı sessiz fanları 9 olmasına rağmen ve olabilecek en estetik güzel duran kasa 😎
Kasanın zevk meselesi olduğunu belirtmiştim. Bazı insanlar bu tasarımı sever bazıları sevmez tamamen keyif meselesi. Bazıları ise hava akışının bir tık daha iyi olmasını istediğinden başka modeller alır. Tamamen kişiye kalmış bir durum bu.

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Berk Hasan
Mesaj otomatik birleştirildi:

tekrar cevap vermeye üşendim zaten zaman kaybı :ROFLMAO:

Top Bottom