800-1000₺ bilgisayar masası önerisi

CANNY

80+
Reaksiyon skoru
11
Bütçe
1000
Arkadaşlar başlıktaki bütçe ile nin.120cm bilgisayar masası arayışındayım ceramical mobilya önermeyin göndermediler

evideadan al cermicalı ben aldım gayet memnunum ama 160cm aldım ben. Baya dayanıklı 2 pc kullanıyorum sarsılma sallanma olmuyor.

evideadan al cermicalı ben aldım gayet memnunum ama 160cm aldım ben. Baya dayanıklı 2 pc kullanıyorum sarsılma sallanma olmuyor.
aynı ölçülerde bende de aynı masa nasıl sallanma olmuyor sizde ? langır lungur sallanıyor masa. duvara sabitledikten sonra sallanma sorunu geçti bende

aynı ölçülerde bende de aynı masa nasıl sallanma olmuyor sizde ? langır lungur sallanıyor masa. duvara sabitledikten sonra sallanma sorunu geçti bende
Montaj sırasında eklem yerlerinde açıklık kalmaması adına korumalı çekiçle iyice oturttum ben eklem yerleri tam oturmadıysa sallanabilir.

bende almayı düşünüyorum fakat direksiyon setimi tam oturtmam lazım onun içinde max 2.5-3cm masanın kalınlığı olması gerekiyor o masanın kalınlığı acaba kaç cm bilginiz var mıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve şuanda da %20 indirim varmış hepsiburada da

Montaj sırasında eklem yerlerinde açıklık kalmaması adına korumalı çekiçle iyice oturttum ben eklem yerleri tam oturmadıysa sallanabilir.
montaj usulüne uygun bir şekilde yapıldı arkadaşlar sıkılmamış vida yerine geçmeyen pabuç vs. yok. 160 cm masa sağa ve sola sallanıyor arkadaşlar ileri geri de bi sallanma yok. burada insanları yanlış yönlendirmeyin diye yazıyorum sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,573
Üyeler
173,681
Son üye
Deucalion42
Geri