800-850TL mouse önerisi

Reaksiyon skoru
34
Bütçe
800
Fury Z düşünüyorum ve yurt dışından garantisi sıkıntılı olan ürün önerisi istemiyorum rica ediyorum. Razer Viper düşündüm fakat Razer farelerinde çok dandik bir plastik kullandıldığı için emin olamadım.

Şu an Fury Z'den yanayım.

Wireless isterseniz Fury Z veya Glorious Model O Wireless.

Wireless isterseniz Fury Z veya Glorious Model O Wireless.
Fury Z clicklerde 25 ms süre varmış bu hissedilebilir mi?

1000 liraya kadar kablosuz başka öneri var mi? elim bu arada 16-17cm palm ve claw tutuyorum. Alacğaım mousenin viper miniden iyi olması yeter.

1000 liraya kadar kablosuz başka öneri var mi? elim bu arada 16-17cm palm ve claw tutuyorum. Alacğaım mousenin viper miniden iyi olması yeter.
25ms hissedemezsin 1sn = 1000ms sen hesapla fury z güzel mouse fury levelin. model o wireless, aerox 3 wireless, pulsefire haste gibi mouselere bakabilirsin eline büyük gelebilir ama şunuda düşünmeni öneririm

25ms hissedemezsin 1sn = 1000ms sen hesapla fury z güzel mouse fury levelin. model o wireless, aerox 3 wireless, pulsefire haste gibi mouselere bakabilirsin eline büyük gelebilir ama şunuda düşünmeni öneririm
Razer tercih etmiyorum hocam sağ olun.

İlk kez duydum. Omron 20M var Fury Z’de. 25 ms olduğunu sanmıyorum. İsterseniz switch değişimi yaparsınız.
click lacenty 27ms yazıyor hocam, deneyip görüp eğer beğenmezsem iade yapabilirim, model o piyasada var mı 1k altında?

Buna bakabilirsiniz

click lacenty 27ms yazıyor hocam, deneyip görüp eğer beğenmezsem iade yapabilirim, model o piyasada var mı 1k altında?
Stokta kalmadığı için fiyatı uçmuş model o'nun. yıllar boyunca hep sabit fiyatta kaldı model o yine stoklara gelirse ve dolar artmazsa 800-1000 arası olur büyük ihtimalle

Buna bakabilirsiniz
deneyeyim hocam bütçe el verirse ama eğer vermez ise fury z alacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stokta kalmadığı için fiyatı uçmuş model o'nun. yıllar boyunca hep sabit fiyatta kaldı model o yine stoklara gelirse ve dolar artmazsa 800-1000 arası olur büyük ihtimalle
fury z mi alayim ozaman?

Attığım linkte ms değerleri gözüküyor.
Model O’yu baz alıyorum onda da Omron 20m var. 3.8 ms gözüküyor.
Bu arada technopat‘taki Sergen Akça mısınız?

deneyeyim hocam bütçe el verirse ama eğer vermez ise fury z alacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fury z mi alayim ozaman?
valla model o'dan iyisini bulamazsın g pro superlight kadar iyi olduğu söyleniyor ama stok yok işte. pulsefire haste kablolu, kablosuz olan versiyonuda aşırı pahalı, aerox 3 olabilir, fury z olabilir, yada asus olabilir asusun satıcısını hiç duymadığım için ben olsam aerox 3 yada fury z alırdım sen karar ver

Geri