Reis kafam karıştı yanlış yazmışım klavye pardonİkıncı elden anca boyle 20 inç civari 60 Hz bir monitor cikarsa cikar obur turlu imkansız
başlığı düzeltin hocamReis kafam karıştı yanlış yazmışım klavye pardon
Önericeğin varmıHe klavyeymiş tamam o zaman
Hocam Türkçe olsun klavye tam klavye olmasın, klavye boyutu yukarı aşağı tuşları'na kadar olursa daha güzel olur , hocam 900 üstü çıkamam daha alıcağım şeyler mevcut, red switch istiyorum.Hocam şimdi size bir kaç sorum olacak yüzde 60 klavye mi istiyorsunuz tam boy mu yoksa tkl mi ya da Türkçe olup olmaması sizin için önemli mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca 900 ün üstüne çıkma şansınız var mı
Birde hangi switch istersiniz red blue falan
Tamam hocam son bir sorum olacak Türkçe olması çok önemli mi? Çünkü genelde yüzde 60 klavyeler ingilizce oluyor kendimde ingilizce klavye kullanıyorumHocam Türkçe olsun klavye tam klavye olmasın, klavye boyutu yukarı aşağı tuşları'na kadar olursa daha güzel olur , hocam 900 üstü çıkamam daha alıcağım şeyler mevcut, red switch istiyorum.
Hocam qwertyuı ingilizce miTamam hocam son bir sorum olacak Türkçe olması çok önemli mi? Çünkü genelde yüzde 60 klavyeler ingilizce oluyor kendimde ingilizce klavye kullanıyorum
Eğer ki Türkçe zorunlu ise https://www.trendyol.com/redragon/k...mICwF40WdnkdzjP3xlRxv6xIsHTleNLBoC8xMQAvD_BwE bunu öneririm fakat Türkçe öncelik değil ise önerebilecrrim daha kaliteli modeller var.
Ne demeye çalıştığınızı anlayamadım hocam.Hocam qwertyuı ingilizce mi
Ne demeye çalıştığınızı anlayamadım hocam.
SNe demeye çalıştığınızı anlayamadım hocam.
Ama yine de Türkçe q klavye isterseniz en alınabilir üstteki attığım fakat dersenız kı önemli değil o zaman E yosso Z11 bakabilirsiniz switchleri çok kaliteli fakat görünüşü bence çirkin ama görünüşe önem vermiyorsanız alın derim he eğer ki önemliyse ve daha ucuza işi kapatmak isterseniz incelediğim klavyeye bakabilirsiniz fakat o da blue switch yani incelediğim.
Ne demeye çalıştığınızı anlayamadım hocam.
Ama yine de Türkçe q klavye isterseniz en alınabilir üstteki attığım fakat dersenız kı önemli değil o zaman E yosso Z11 bakabilirsiniz switchleri çok kaliteli fakat görünüşü bence çirkin ama görünüşe önem vermiyorsanız alın derim he eğer ki önemliyse ve daha ucuza işi kapatmak isterseniz incelediğim klavyeye bakabilirsiniz fakat o da blue switch yani incelediğim.